Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BU HAFTA 8 FİLM VİZYONA GİRECEK..

BU HAFTA 8 FÄ°LM VÄ°ZYONA GÄ°RECEK..

Türkiye’deki sinema salonlarında bu hafta 3’ü yerli 8 film vizyona girecek.

BaÅŸrollerinde Sarp LevendoÄŸlu, Birce Akalay, Gürkan Uygun ile Danny Williams’ın yer aldığı yönetmen Murat Åžeker’in aksiyon türündeki ilk filmi "Deliormanlı" izleyici ile buluÅŸacak.

Komedi tarzındaki "Çakallarla Dans" serisiyle ismini duyuran yönetmenin yeni filmi "Deliormanlı"da, 2004 yılında Mike Tyson’ı 4. roundda nakavt ederek dikkatleri üzerine çeken dünyaca ünlü boksör Danny Williams, Sarp LevendoÄŸlu ile ringde karşı karşıya gelecek.

Aksiyon sahneleriyle dikkat çeken filmde Danny Williams "Tommy Dixon" isimli bir boksörü canlandırırken, Sarp Levendoğlu da Avrupa Şampiyonu "Deliormanlı" lakaplı "Savaş Türkyılmaz" karakterini canlandırıyor.

"Somuncu Baba: Aşkın Sırrı"

Başrollerinde Furkan Palalı, Ali Sürmeli, Gürkan Uygun, Saruhan Hünel, Tuvana Türkay, Emin Olcay ve Fırat Tanış gibi oyuncuların yer aldığı filmin yönetmenliğini Kürşat Kızbaz üstlendi.

Tarihi dram türündeki filmde, genç bir derviÅŸin ilahi aÅŸkı arayışı ve bu uÄŸurdaki zorlu mücadelesi, epik bir dil ve anlatım ile sevda, ayrılık, sabır ve tevazu gibi temalar üzerinden iÅŸleniyor. Film aynı zamanda Somuncu Baba’nın aÅŸkı arama yolunda Hicaz’dan Åžam’a ve Bursa’dan Aksaray’a uzanan hikayesiyle bir yol filmi olma özelliÄŸi de taşıyor.

"Yitik KuÅŸlar"

YönetmeliÄŸini ve senaristliÄŸini Aren Perdeci ve Ela Alyamaç’ın yaptığı filmin baÅŸrollerinde Dila Uluca, Hegos Agopyan, Takuhi Bahar, Ahmet Uz, Arto Arsenyan, Sarkis AcemoÄŸlu ve Kirkor Dinçkayıkçı gibi isimler rol aldı.

1915 yılında, Anadolu’da bir Ermeni köyünde geçen ve Ermeni olaylarına anlatan Türkiye’de çekilmiÅŸ ilk uzun metrajlı film olma özelliÄŸini taşıyan yapım, iki kardeÅŸin ailelerini bulmaya çalıştıkları zorlu mücadeleyi konu alıyor.

"Suikastçı"

Chen Chang, Qi Shu, Yun Zhou ile Satoshi Tsumabuki’in oynadığı filmin yönetmen koltuÄŸunda geçen yıl Cannes film festivalinde "En Ä°yi Yönetmen" ödülünü kazanan Hou Hsiao Hsien bulunuyor.

Aksiyon ve gerilim türündeki filmin konusu özetle şöyle:

"Çin Ä°mparatorluÄŸu’nun iktidar kavgaları yaÅŸadığı 9. yüzyılda muhalefetin önde gelen generallerinden birinin 10 yaşındaki kızı Nie Yinniang, bir rahibe tarafından kaçırılır ve mutlak itaatle gerçek bir ölüm makinesi olarak yetiÅŸtirilir. Aldığı görevlerin birinde kurbanına gösterdiÄŸi ÅŸefkat belirtisi, iÅŸi baÅŸaramamasına yol açar ve rahibe onu cezalandırmak için ona çok zor bir görev verir. Yeni görevi doÄŸduÄŸu topraklardaki Kuzey Çin bölgesinde ordu komutanı olan kuzeni ve beÅŸik kertmesi Tian Ji’an’ı öldürmek olan Yinniang, sevdiÄŸi adamı öldürmek ve kölesi olduÄŸu rahibeye isyan etmek arasında bir seçim yapmak zorunda kalacaktır."

"Kartal Eddie"

Gerçek olaylardan esinlenilen "Kartal Eddie", kendine inanmayı hiç bırakmayan, cesur ve sıradışı kayakla atlama sporcusu Michael Eddie Edwards’ın hikayesini anlatıyor.

Dexter Fletcher’in yönettiÄŸi ABD yapımı spor ve dram türündeki filmin baÅŸrolünde yer alan Taron Egerton’a Hugh Jackman eÅŸlik ediyor.

"Cloverfield Yolu No: 10"

BaÅŸrollünde Mary Elizabeth Winstead’ın yer aldığı "Cloverfield Yolu no: 10"da baÅŸarılı oyuncu Winstead’e John Goodman ve John Gallagher Jr. eÅŸlik ediyor.

Dan Trachtenberg’ın yönetmenliÄŸini yaptığı filmin konusu şöyle:

"Genç bir kadın olan Michelle (Mary Elizabeth Winstead), geçirdiği trafik kazasının ardından kendini bir yeraltı sığınağında kapalı bulur. Sığınağın sahibi olan Howard (John Goodman), dünyada büyük bir kimyasal saldırı yaşandığını ve sığınağın dışında yaşamanın artık imkansız olduğunu anlatır. Ancak Michelle ne pahasına olursa olsun oradan kaçmak ve durumu kendi gözleriyle görmek için elinden geleni yapacaktır."

"Bir Dilim AÅŸk"

BaÅŸrollerini Aimee Teegarden ve Krysta Rodriguez’in paylaÅŸtığı romantik komedi türündeki filmin yönetmenliÄŸini Gustavo Ron üstleniyor.

Anne ve babalarını aynı trafik kazasında yitiren ve kendilerini büyüten halalarının da vefat etmesiyle halalarından kalan ünlü pastaneye bakan iki kuzenin, kendi iç çatışmalarını, pastaneyi kaybetmemek için verdikleri mücadeleyi ve peşlerinden koşan iki erkeğin ilgisine yavaş yavaş karşılık vermeye başlamalarını konu alıyor.

"Savva Küçük Savaşçı"

Max Fadeev’in yönettiÄŸi animasyon türündeki filmin orijinal seslendirmeleri Milla Jovovich, Sharon Stone, Joe Pesci ile Whoopi Goldberg’a ait.

Türkçe seslendirmelerini Atilla Şendil, Erdem Çalışkan, Bedia Ener, Yeşim Kopan ve Fatih Özacun gibi isimlerin yaptığı Rus yapımı film, küçük bir köyde yaşayan 10 yaşındaki bir erkek çocuğun hikayesini sinema severlerin beğenisine sunuyor.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo