Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BU ÇOCUKLAR, “GELECEĞİMİZ EMİN ELLERDE SÖZÜNÜN” TAM DA KANITI

BU ÇOCUKLAR, “GELECEĞİMÄ°Z EMÄ°N ELLERDE SÖZÃœNÃœN” TAM DA KANITI

Sevgililer Günü’ne özel en güzel hediye Karadeniz EreÄŸli’den verildi. Ä°lkokul öğrencileri, ördükleri kaÅŸkolları Türk askerine, ellerindeki kitapları ise baÅŸka ÅŸehirdeki yaşıtlarına gönderdiler.


Edinilen bilgiye göre, Karadeniz EreÄŸli Ä°zmirlioÄŸlu Ä°lkokulu 3/E sınıfı öğrencileri, serbest etkinlik dersi kapsamında öğrenip ördükleri kaÅŸkolları, Zeytin Dalı Opersyonu’na katılan askerlere destek vermek amacıyla kargoya verdiler. Öğrenciler aynı zamanda Sevgililer Günü kapsamında sevgilerin göstermek amacıyla Afyonkarahisar Yıldırım Beyazıt Ä°lkokulu öğrencilerine kitap gönderdiler.
Sınıf Öğretmeni Åžadiye Turan Çakır, PTT Åžubesinde sırasında gazetecilere açıklamasında, örülen örgüleri etkinliÄŸe dönüştürdüklerini, öğrenci Ä°lsu Demirer’in ortaya attığı fikirle kaÅŸkolları kargoyla Afrin komuta merkezinin bulunduÄŸu Gaziantep’e gönderdiklerini söyledi.
Etkinlik fikrini ortaya atan 3/E sınıfı öğrencisi Ä°lsu Demirer de arkadaÅŸlarıyla birlikte koliyi PTT görevlisine teslim ettikten sonra, “Örgülerimizi tamamladık ve bu gün burada onları göndermeye geldik. Güzel bir proje olacağına inanıyoruz. Etkinlik kapsamında 28 adet kaÅŸkol ördük. Bunları Afrin Operasyonu’ndaki asker aÄŸabeylerimiz üşümesin diye yaptık” ÅŸeklinde konuÅŸtu.
Sınıf öğrencilerinden Defne Ulkar ise “Buraya, asker aÄŸabeylerimiz üşümesin ve onlara moral vermek için geldik. 28 atkıyı kargoya vererek onların üşümesini önleyecek ve moral vereceÄŸiz” söyleriyle duygularını anlattı.

KÄ°TAP DA YOLLADILAR
İzmirlioğlu İlkokulu öğrencileri aynı gün diğer bir etkinliğe de imza attılar. Sevgililer Günü nedeniyle, topladıkları kitapları, sevgilerini göstermek ve mektup arkadaşlığı başlatmak üzere Afyonkarahisar Yıldırım Beyazıt İlkokulu öğrencilerine gönderdiler.
İçinde toplanan 29 kitap bulunan koliyi postaya teslim eden 3/E sınıfı öğrencisi Melek Ä°zmirli de “Sınıf olarak, yürütmüş olduÄŸumuz “Yol Arkadaşım Kitabım” projesinin etkinlikleri kapsamında kitaplarımız elden ele, gönülden gönüle geçsin istiyoruz. Bu anlamlı günde sevgimizi Afyonkarahisar Yıldırım Beyazıt Ä°lkokulu’ndaki arkadaÅŸlarımıza kitap göndermek istedik. Kitap ile birlikte unutulan deÄŸerlerimizi de hatırlatmak ve yaÅŸatmak için bugün mektup arkadaÅŸlığı da baÅŸlatıyoruz” dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo