Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BU ACININ TARİFİ YOK

BU ACININ TARÄ°FÄ° YOK

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz EreÄŸli’de, kısa süre önce rahatsızlanarak götürüldüğü hastanede akciÄŸer yetmezliÄŸine baÄŸlı sebepten hayata gözlerini yuman 3 yaşındaki Eymen Barış, dua ve gözyaÅŸları içinde sonsuzluÄŸa uÄŸurlandı.
Karadeniz EreÄŸli Belediyesi güvenlik personellerinden Cihan Barış’ın tek çocuÄŸu Eymen bebek, bir hafta önce mide rahatsızlığı nedeniyle hastaneye götürüldü. Bir takım operasyon geçiren minik bebek, operasyonlara baÄŸlı komplikasyonlar yaÅŸadı. Son olarak akciÄŸer yetmezliÄŸi de baÅŸ gösteren Eymen Barış, yapılan tüm müdahalelere raÄŸmen kurtarılamadı.
EYMEN BEBEK, MELEK OLUP UÇTU
Eymen bebeÄŸin EreÄŸli Mezarlıklar Müdürlüğü Morgundan alınan cenazesi, öğle namazının kılındığı Doruk Mahallesi Camisi’ne getirildi. Metanetli durmaya çalışan baba Cihan Barış, kendisine iletilen taziyeleri burada kabul etti. Taziyesini iletenler arasında EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal ve belediye çalışanları da vardı.
Cenaze namazı ise İnallı Küme Evler kavşağı mevkisindeki Ereğli Belediyesi uhdesindeki mezarlıkta kılınan Eymen Barış, aile yakınlarının gözyaşları arasında toprağa verildi. Burada yaşanan acının tarifi yoktu.
Melek olup uçan yavrumuz Eymen’e Allah’tan rahmet, acı çeken ailesine ise sabır diliyoruz. (EreÄŸli FM)

 

BU ACININ TARÄ°FÄ° YOK

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün26
hayran3
şaşkın1
kızgın1
gülücük0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo