Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

BOZKUŞ’LAR, OYLARINI KULLANDILAR

BOZKUŞ’LAR, OYLARINI KULLANDILAR

Türk futbol tarihinin ve Fenerbahçe’nin en önemli başkanlık seçimi devam ediyor…


Kulüp tarihinde ilk kez statta yapılan kongrede Aziz Yıldırım ile Ali Koç başkanlık yarışına girdi. Toplam 25 bin 650 üyenin oy kullanabileceği kongreye rekor katılım gerçekleştirildi.
BOZKUŞ: FENERBAHÇE ÇOK BÜYÜK BİR KULÜPTÜR
Fenerbahçe Kulübü Kongre Üyeleri olan Karadeniz Ereğli Belediye Meclis Üyesi ve Ereğli FM Yönetim Kurulu Başkanı Halil Bozkuş ile Bozkuşlar Şirketi Yönetim Kurulu Üyesi Batuhan Bozkuş’ta oy kullanma işlemi için Ülker Stadı’ndaki yerlerini aldı. Bozkuş’lar, kurulan 38 sandıktan 7 numaralı olan sandıkta oy kullanma işlemini gerçekleştirdiler. Kongreye ilişkin açıklamada bulunun Halil Bozkuş, Fenerbahçe’nin dünya kulüpleri kalitesinde olduğunu belirterek, “oyumuzu kullandık, Fenerbahçe’mize hayırlı olsun. Fenerbahçe gerçekten çok büyük bir kulüptür ve taraftarı en iyiye layıktır” dedi.
Batuhan Bozkuş ise “gerek Aziz Yıldırım gerekse de Ali Koç her ikisi de değerli spor adamlarıdır. Kazanan Fenerbahçemiz olsun” ifadelerini kullandı.  
OY KULLANMA İŞLEMİ SÜRÜYOR
Yeni dönem başkanını seçmek için oy verme işlemi Ülker Stadı’nda saat 10.00 itibariyle başladı. Oy verme işlemi saat 17.00’ye kadar 38 sandıkta gerçekleştirilecek. Sandıklar oy verme işlemi bittikten sonra toplu olarak açılacak ve genel kurul divan başkanının öncülüğünde oylar sayılacak. Günün sonunda genel kurul divan başkanı, sarı-lacivertli kulübün başkanını açıklayacak.
REKOR KATILIM
Öte yandan saat 15.00 itibariyle 18 bin kişi oy kullanma işlemini tamamladı. Kongrede 26 bin 002 üyenin oy kullanma hakkı bulunuyor. Başkan Aziz Yıldırım'ın seçim rengi sarı, Başkan adayı Ali Koç'un seçim rengi ise beyaz.
Fenerbahçe’de daha önce bir seçimde kullanılan en çok oy, 3 Kasım 2013’te kullanılan 9380 oydu. O seçimde Aziz Yıldırım, Mehmet Ali Aydınlar’a karşı 6821 oy almıştı.

                 LİSTELER…            

Başkanımız Aziz Yıldırım'ın Listesi:
Asil üyeler: Mithat Yenigün, Mehmet Kocadon, Nihat Özbağı, Mahmut Uslu, İlhan Ekşioğlu, Şekip Mosturoğlu, Ömer Temelli, Önder Fırat, Ozan Balaban, Ahmet Özokur, Fatih Öztürk, Selim Kosif, Ahmet Ketenci, Metin Doğan
Yedek üyeler: Yasemin Merçil, Yahya Uğur, Hürer Gündüz, Barış Göktürk, Levent Kınay, Murat Salar, Eray Arda

Başkan Adayı Ali Koç'un Listesi:
Asil Üyeler: Semih Özsoy, Nevres Erol Bilecik, Mehmet Burhan Karaçam, Sevil Zeynep Becan, Şaban Erdikler, Mustafa Tankut Turnaoğlu, Fethi Pekin, Metin Şen, Turhan Şahin, Mustafa Kemal Danabaş, Acar Sertaç Komsuoğlu, Simla Türker Bayazıt, Ömer Okan, Burak Çağlan Kızılhan
Yedek üyeler: Belgin Aral, Alper Pirşen, Ozan Korman Tarman, Metin Sipahioğlu, Selahattin Baki, Muhittin İlker Dinçay, Esra Nazlı Ercan.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran5
gülücük3
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo