Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

‘BOMBACI MÜLAYİM’, EMNİYET ÇIKIŞI GÖRÜNTÜLENDİ

‘BOMBACI MÜLAYİM’, EMNİYET ÇIKIŞI GÖRÜNTÜLENDİ

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, boşanmak üzere olduğu eşini korkutmak için kullandığı otomobilin altına bomba süsü verildiği düzeneği yerleştiren şahıs, Adliye’ye sevk edildi.
Alınan bilgiye göre, bir süredir eşi Y.Ö ile sorunlar yaşadığı öne sürülen 40 yaşındaki S.Ö, dün akşam saatlerde meydana gelen olaydan kısa süre sonra yakalanmış, Karadeniz Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi.
Buradaki işlemlerinin ardından önce doktor raporu almak ardından ise Adliye’ye götürülmek üzere Polis Merkezi çıkışı görüntülenen S.Ö, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.
-OLAY-
Y.Ö, iş çıkışı Erdemir Fabrikaları Bağlık Kapı mevkisinde ilerlediği sırada, bir vatandaş, aracın altında fark ettiği cisim nedeniyle otomobili durdurdu. Yakın incelemede ise düzenek halde bomba olduğu sanılan nesne nedeniyle panik yaşandı. Bayan sürücünün otomobilden inmesi sağlandı. O ve çevredekiler güvenli mesafeye uzaklaştı. Durum polise bildirildi. Emniyet güçleri, kısa sürede olay yerine geldi. İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük, operasyonu yönetti.
Zonguldak Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı bomba imha ekiplerinin olay yerine geldi. Uzman polis, koruyucu özel giysilerini giyerek, otomobil altıdaki cisme fünye yerleştirdi, patlattı. Bomba süsü verilen nesnenin bez ve çeşitli çaputların bir araya getirildiği ’sahte bomba’ olduğu belirlendi. Karadeniz Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan titiz çalışma sonrası kısa sürede yakalana şahıs, gözaltına alındı.
-HABERİN İÇİNDEN-
*S.Ö.’nün 2 yıldır boşanma aşamasında olduğu belirtildi.
*S.Ö’nün tehdit, hakaret, kasten yaralama ve mala zarar verme suçlarından 6 adet kaydı bulunduğu öğrenildi.

 

‘BOMBACI MÜLAYİM’, EMNİYET ÇIKIŞI GÖRÜNTÜLENDİ

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo