Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

“Biz 11 kestik, askerimiz 12’den vursun”

“Biz 11 kestik, askerimiz 12’den vursun”

TSK’nın baÅŸlattığı “Zeytindalı Operasyonu”na destek vermek için Zonguldak’ta 11 küçükbaÅŸ hayvan kurban edildi.


Türk Ordusu’nun PKK, PYD, YPG ve DAEÅž’e yönelik harekata destek vermek isteyen Zonguldak Gıda Tarım ve Hayvancılık Ä°l Müdürlüğü personeli ile Koyun ve Keçi YetiÅŸtiricileri BirliÄŸi tarafından 11 küçükbaÅŸ hayvan kurban edildi.
Belediye tesislerinde gerçekleştirilen programa Zonguldak Vali Yardımcısı Nevzat Taşdan, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Cemalettin Çataklı, Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Aziz Karakurt ve müdürlük personeli katıldı.
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Cemalettin Çataklı, burada yaptığı konuşmada, şöyle dedi:
“Afrin ÅŸehitlerimiz ve tüm ÅŸehitlerimizin ruhuna kesiyoruz. Aynı zamanda ordumuzun muvaffakiyeti için böyle bir destekte bulunmak istedik. Biz 11 kestik, askerimiz 12’den vursun.”
Koyun, Keçi YetiÅŸtiricileri BirliÄŸi BaÅŸkanı Aziz Karakurt ise “birlik olarak Allah için kurban kestik. Ä°nÅŸallah vatanımızı milletimizi koruyan kardeÅŸlerimize Allah yardımcısı olsun” dedi.
Kesilen kurbanların etlerinin Sosyal YardımlaÅŸma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla ihtiyacı olan ailelere verileceÄŸini aktaran Vali Yardımcısı Nevzat TaÅŸtan ise “Çok güzel bir jest yapmışlar. 11 hayvanın kesileminden hasıl olan sevabı ÅŸehitlerimizin ruhuna bağışlıyorlar. Aynı zamanda da askerimizin daha çok muvaffak olması için Cenab-ı Allah kabul eder. Ben kendilerini tebrik ediyorum. Ve bu güzel jestin de diÄŸer vatandaÅŸlarımıza örnek olmasını temenni ediyorum. Bunun faydası da Sosyal YardımlaÅŸma ve Dayanışma Vakfı’na bu etler teslim edileceÄŸi için fakir fukaranın da duaları bizim ÅŸehitlerimizin ruhuna gidecek. Allah kabul etsin. Tüm ÅŸehitlerimize de rahmet temenni ediyorum” diye konuÅŸtu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo