Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BİRLİK BERABERLİK GECESİ

BÄ°RLÄ°K BERABERLÄ°K  GECESÄ°

Kdz.EreÄŸli’de Özel EÄŸitim kurumlarının başında yer alan Özel Utku Koleji Okul Aile birliÄŸi tarafından “Birlik Beraberlik ve Dayanışma “gecesi düzenlendi.

Kdz.EreÄŸli Ä°lçesi Site Kulüp’te düzenlenen geceye Utku Koleji Åžirket Müdürü Ali Çataklı,Okul Müdürü Hülya Çataklı,Okul Müdür Yardımcıları Varol Hızal,Güvenç Özveren,Öğretmenler ,Öğrenciler ve Öğrenci velileri katıldı.

Birinci Dönemin sona ermesi dolayısıyla düzenlenen gecede Utku koleji yöneticileri ,Öğretmenler öğrenciler ve veliler gönüllerince eğlendiler.Salonda bulunan Misafirlilerle tek tek yakından ilgilenen Şirket Müdürü Ali Çataklı Birinci Dönemin sona ermesi dolayısıyla Okul Aile birliği tarafından düzenlenen gecede hep birlikte olmananın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek,Geceye katılan herkese teşekkür etti.

“ÇOCUKLARIMIZIN ELDE ETTİĞİ BAÅžARI BÄ°ZLERE GÃœVEN VERÄ°YOR”

Gecenin açılış konuÅŸmasını yapan Utku Koleji Okul Aile BirliÄŸi BaÅŸkanı Ali Özer ise yaptığı konuÅŸmada ,Utku Koleji tarafından bölgede örnek olarak gösterilen EÄŸitim Kampüsü Binasının tamamlanarak 2. EÄŸitim-Öğretime dönemine hazır hale getirilme çalışmalarının devam ettiÄŸini belirterek, 2015-2016 Öğretim yılında Utku Koleji Lisesinin EÄŸitim- ÄŸretime baÅŸlayacak olması, 26-27 Kasım tarihinde yapılan birinci TEOG sınavında 5 çocuÄŸumuzun 120 sorunun tamamını doÄŸru cevaplayarak 700 tam puan almaları bizlere çok gurur verdi. Gerek akademik gerek de sosyal ve kültürel alanlarda çocuklarımıza saÄŸlanan imkanlar ve çocuklarımızın elde ettikleri baÅŸarılar, biz velilere ve çocuklarımıza geleceklerine dair heyecan ve güven veriyor”dedi.

“ÇATAKLI,BÄ°Z BÃœYÃœK BÄ°R AÄ°LEYÄ°Z”

Utku Koleji Okul Müdürü Hülya Çataklı ise yaptığı konuÅŸmada ,Birinci dönem sonu yemeÄŸinde sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyuz. Bizler Utku koleji olarak siz deÄŸerli velilerimizle çok büyük bir aileyiz. Bu birlik ve beraberlik dayanışma ve kaynaÅŸma inÅŸallah hep böyle devam eder. Temennimiz hep birlikte bu güzel günlerde bir arada olmak” dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo