Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Bir gazete düşünün… 39 yıldır var…

Bir gazete düşünün… 39 yıldır var…

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde Hakimiyet Gazetesi, kuruluÅŸunun 39. yılına adım atmanın mutluluÄŸunu yaşıyor.


1 Mart 1980’da merhum Yılmaz Yaman tarafından ’EreÄŸli’nin Sesi’ ismi ile yayın hayatına baÅŸlayan; bir süre sonra ise ’renkli ve bölgesel yayın’ hedefiyle okurlarına açtığı anket sayesinde, “Hakimiyet” ismini alan gazete, 38 yıllık yayın geçmiÅŸini geride bıraktı.
2006’da, “ereglihakimiyet.com” ve “ereglihakimiyet.net” internet üzerinden haber yayınını baÅŸlatan Hakimiyet, 2012’de gazetenin imtiyaz SahipliÄŸini üstlenen Gazeteci Fikri Kapan, eÅŸi Zeliha Fatma Kapan’ın yazı Ä°ÅŸleri Müdürlüğünde, okurları ile buluÅŸmasını sürdürdü/sürdürüyor.
Yayın Grubu Sahibi Kapan, ilerleyen süreçte “Ajans Hizmetleri”ni de kattıkları bünyelerinde doÄŸru haberciliÄŸi her zaman ön planda tuttuklarını belirterek, “iyi günler de gördük, zor günler de… Belki de en zor günlerimizi bu dönem yaşıyoruz. Ancak, 38 yılının hemen hemen tamamında bünyesinde bulunduÄŸumuz Hakimiyet’i, bundan sonra da tüm zorluklara raÄŸmen yaÅŸatmaya, topluma hizmetini sürdürmeye kararlıyız. Bugüne kadar desteklerini esirgemeyen okurlarımıza teÅŸekkür ediyoruz” dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran2
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Sezai Çimenoğlu

01 Mart 2018 - 18:33

Daha nice 39 yıllara değerli dostum eminim sende Rahmetli yılmaz abi gibi bayrağı emin ellere teslim edeceksin.

Yorum Yazın

Canlı Radyo