Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BİR GARİP OLAY!!!

BÄ°R GARÄ°P OLAY!!!

Düzce’de Melen Çayı kenarında araçtan inen kadından haber alınamayınca Polis, Jandarma, Ä°tfaiye, AFAD, DAKE ekipleri kadını bulabilmek için seferber oldu.


Edinilen bilgilere göre, Körpeçler Mahallesi’nde oturan AyÅŸegül ve Özgür GüneÅŸ çifti çocuklarını da alarak otomobilleri ile gezmeye çıktı. Bir süre gezen çift daha sonra Küçük Melen Çayı kenarına geldi. Bir süre sonra sebebi bilinmeyen bir nedenden otomobilden inen AyÅŸegül GüneÅŸ, ortadan kayboldu. Bunun üzerine araçtan inen Özgür GüneÅŸ ise etrafta eÅŸini aramaya baÅŸladı. EÅŸinin başörtüsünü aracın 1 kilometre ilerisinde bulan Özgür GüneÅŸ, genç karısının kaybolduÄŸunu düşünerek durumu polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen Düzce Ä°l Emniyet Müdürlüğü ekipleri de yaptıkları aramanın ardından kadına ulaÅŸamayınca bu kez Düzce Belediyesi Ä°tfaiye Müdürlüğü, Düzce Ä°l Jandarma Komutanlığı, AFAD ve Düzce Arama Kurtarma DerneÄŸi’nden yardım istedi. Olay yerine gelen arama kurtarma ekipleri yaklaşık 2,5 saat boyunca AyÅŸegül GüneÅŸ’i aradı. Annelerinin arama çalışmaları devam ederken çiftin çocukları da gözyaÅŸlarına boÄŸuldu. Çocukları sakinleÅŸtirmek için 112 ekipleri çocukları ambulansa aldılar.
Ekiplerin arama çalışmaları devam ettiÄŸi sırada Polis ekibine gelen AyÅŸegül GüneÅŸ’in evde olduÄŸu bilgisi üzerine durum arama çalışmalarına katılan ekiplere ve AyÅŸegül GüneÅŸ’in eÅŸi Özgür GüneÅŸ’e bildirildi. AyÅŸegül GüneÅŸ’in evde saÄŸlığının iyi olduÄŸu bilgisi ekiplere derin nefes aldırdı. Daha sonra evinin önünden alınan genç kadın ve eÅŸi Özgür GüneÅŸ ifadesi alınmak üzere Çatana Polis Merkezi’ne götürülürken çocukları da evlerine bırakılmak üzere jandarma aracına bindirildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük8
şaşkın2
üzgün1
kızgın1
hayran0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo