Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BİLARDODA İYİYİZ

BÄ°LARDODA Ä°YÄ°YÄ°Z

KARASU
Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesindeki bilardo sporcularının, Sakarya’nın Karasu ilçesinde katıldıkları “Karasu Cup 2017-1 3 Bant Bilardo Turnuvası”nda baÅŸarı elde ettikleri bildirildi.
Edinilen bilgiye göre, Karasu Bilardo Salonu’nda 107 sporcunun katılımıyla baÅŸlayan turnuvaya Zonguldak’tan 4, EreÄŸli’den ise 7 sporcu katıldı.
Oynanan ilk tur maçlarının birinci gününde masaya çıkan EreÄŸli’den Serkan Fitöz, Cüneyt Solukçu, Tahir YurtoÄŸlu, Deniz Yücesan, Burak Yaman ve Orkan Basmaz rakiplerini yenerek bir üst tura yükseldi. Zonguldak’tan da Hüseyin Uzun ile Bora Yayalar turu geçen isimler oldu.
Ä°lk turda EreÄŸli grubundan Fikri Kapan rakibine yenilirken, Zonguldak’tan da Yusuf Seki ve Alper TurÅŸah beklenen baÅŸarıyı gösteremeyen isimler oldu.
FÄ°NAL 15 TEMMUZ’DA
Ä°kinci turları 14 Temmuz Cuma oynanacak olan turnuvanın finali ise 15 Temmuz’da yapılacak. Ãœlke genelinde, aralarında Hakan Ä°ncekera gibi milli sporcuların 20 il ve ilçelerden sporcuların katıldığı turnuva sonunda dereceye girenlere ödülleri verilecek.  Turnuva finalinin ardından ise sürpriz bir sporcunun katılımıyla gösteri maçı yapılacağı öğrenildi.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo