Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BENGÜ’DEN YENİ KLİP

BENGÃœ’DEN YENÄ° KLÄ°P

2013 yılında "Saygımdan" ve "Yaralı" ÅŸarkılarıyla radyoların en çok çalan ÅŸarkısı ödülünü alan, geçtiÄŸimiz ay çıkarttığı yeni albümü "Ä°kinci Hal" ve çıkış ÅŸarkısı "Sahici" ile müzik listelerinde haftalardır bir numarada kalan Bengü, ikinci klibini albümüne adını veren "Ä°kinci Hal" ÅŸarkısına çekti. Sözleri Zeki Güner’e, müziÄŸi Ebru Elver’e ait olan ÅŸarkının klibinin yönetmenliÄŸini GülÅŸen Aybaba üstlendi.

Ä°ki günde çekilen klip için iki ayrı mekan kullanıldı. Özel tasarlanmış dekorun yer aldığı stüdyo ve Belgrad Ormanı’nda gerçekleÅŸtirilen klip çekimlerinde Bengü, yakın dostu Hakan Akkaya’nın tasarladığı kostümleri giydi. Ä°ki ayrı kadını canlandıran, ana teması yalnızlık olan klipte biri güçlü diÄŸeri güçsüz iki kadını oynayan Bengü oyunculuÄŸunu da konuÅŸturdu.

Bengü, klipte canlandırdığı kadınlar arasında hangisini kendine yakın gördüğü sorulduğunda "Ben yıllardır tek başına ayakta duran, çalışan, güçlü bir kadınım. İyi şarkılar alarak, iyi klipler çekerek kendi işime yatırım yapıyorum. Sahneden kazandığımı yine işime yatırıyorum, gücüm de buradan geliyor. Benim yatırımım kendime..." cümleleriyle yanıt verdi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo