Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BELEDİYE, ASKERLE GÖRÜŞECEK!

BELEDİYE, ASKERLE GÖRÜŞECEK!

Tepenin sırtından kuzeye doğru deniz seviyesinden 150-160 metre yüksekliğe ulaşan, denize dik yamaçlı ve antik çağda M.Ö. 4. yüzyılda Klearchos tarafından Herakleia Pontike’nin ilk akropolisi kurulan KALETEPE mevkisi, halkın ziyaretine açılabilecek… Askeri yasak bölge alandaki içerisinde bir sarnıç bulunan ayrıca yüksek oturma grupları, kuleler ve sur duvarları yer aldığı Kaletepe, Meclis’te konuşuldu…


Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesi Belediye Meclisi Mayıs ayı oturumu 2. BirleÅŸimi,  Hüseyin Uysal baÅŸkanlığında AKM’de gerçekleÅŸtirildi.
Gündem dışı konuşmaların olmadığı toplantıda Karadeniz Ereğli Belediyesi ile Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı arasında protokol imzalanacağı bildirildi.
Meclis gündeminde yer alan Ereğli Belediyesi ile Karadeniz Bölge Komutanlığı arasında imzalanacak Kaletepe protokolü için Uysal'a yetki verilmesi oy birliği ile kabul edildi.
Uysal, askeri bölge içerisinde kalan Kaletepe'nin turizme kazandırılması için önemli bir adım attıklarını, imzalanacak protokol doğrultusunda ise bu alanın halkın ziyaretine açılacağını belirtti. Gündemde yer alan diğer maddeler meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.
KREDÄ° KONUSU!
Öte yandan, Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ın ‘vizyon projeleri’ arasında gösterilen Kent Meydanı ve Yeraltı Otopark Binası Yapımına iliÅŸkin birinci oturumda Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen ‘kredi alınması’ gündem maddesi, sonraki oturumda karara baÄŸlanacak.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran2
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Nurten TaÅŸdelen

03 Mayıs 2018 - 12:26

Göztepe ve çeştepe de halka açılmalıdır.

Yaşar Koç

03 Mayıs 2018 - 12:19

Hadi bakalım hayırlısı . Çok geç kalınmış bir mesele Ereğli için

Yorum Yazın

Canlı Radyo