Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BAŞLADI…

BAŞLADI…

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz EreÄŸli’de 6-7-8 Temmuz tarihlerinde düzenlenen ‘Spor Organizasyonu’ programı 1. Bisiklet Festivali ile baÅŸladı.
Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından 6-7-8 Temmuz tarihlerinde düzenlenen Spor Organizasyonu programı içerisinde yer alan 1. Bisiklet Festivali 45 şehirden 250 bisikletçinin katılımı ile başladı.
Kdz.EreÄŸli Bisiklet Sevenler DerneÄŸi’nin de iÅŸbirliÄŸi bulunan etkinlikte çok sayıda gönüllü bisikletçi de yer aldı. Göktepe Altı (eski kantar) mevkiinde kamp kuran sporcular, 6 Temmuz Cuma günü saat 09.00’da buradan 50 kilometrelik parkur için pedal çevirmeye baÅŸladılar.
Bisikletçiler çıkış yapmadan önce onları kamp alanında ziyaret eden Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, yoğun katılımdan duyduğu memnuniyeti belirtti. Bisiklet sporunun önemine değinen Uysal, bisikletin insan sağlığı ve çevre temizliği açısından bir ulaşım aracı olarak daha sık kullanılması gerektiğini ifade etti. Uysal, bisikletçiler için ilçede doğa ile iç içe ve trafikten uzak özel bir alan yapacaklarını da dile getirdi.
Bisiklet sporcuları da düzenlenen etkinlikten dolayı BaÅŸkan Uysal’ı kutlayarak, EreÄŸli’yi çok beÄŸendiklerini ve davet edildikleri takdirde her organizasyona katılmak istediklerini söylediler. Sporcular aynı zamanda Uysal’a çiçek ve çeÅŸitli hediyeler de verdiler.
Toplu fotoğraf çekiminin ardından bisikletçiler, 50 kilometrelik parkur için pedal çevirmeye başladılar. Parkur boyunca sporcuların güvenliği için gerekli önlemlerin alındığı görüldü. Çocuk, genç ve yaşlı sporcuların da bulunduğu etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

ETKİNLİKLER ÜÇ GÜN BOYUNCA SÜRECEK
Bugün bisiklet turu ile açılışı yapılan spor organizasyonunda akşam 19.00'dan itibaren Stüdyo 123 Ritim Gösterisi, İstanbul School Of Samba, Ereğli Belediyesi Halk Oyunları ekibi, Mart Grubu konseri amfi tiyatroda gerçekleştirilecek.
Spor organizasyonun ikinci günü ise 11.00'de Yelken ve Windsurf yarışları, ödül töreni akşam amfi tiyatroda 21.00'de Sedat Ergin konseri, 21.30 da ise Erdemir ofis yoluna kurulacak sahnede Simge sahne alacak. 8 Temmuz Pazar günü programında ise 10.00'da uluslararası açık su yüzme yarışı, plaket ve ödül töreni, yelkenli yat gösterisi yapılacak.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo