Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BAŞKAN UYSAL, YAKINDAN İLGİLENİYOR..

BAÅžKAN UYSAL, YAKINDAN Ä°LGÄ°LENÄ°YOR..

Kdz.EreÄŸli Belediyesi, bugün Ä°stanbul’da baÅŸlayan 21.DoÄŸu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMÄ°TT) ilçeyi tanıtmak için stant açtı. BaÅŸkan Hüseyin Uysal’ın misafirlerle yakından ilgilendiÄŸi fuarda Kdz.EreÄŸli standı büyük ilgi görüyor.

Kdz.EreÄŸli Belediyesi bugün baÅŸlayan ve 29 Ocak’a kadar devam edecek olan 21.( EMÄ°TT) DoÄŸu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na katıldı.

Ä°stanbul TÃœYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen EMÄ°TT Fuarına katılan Kdz.EreÄŸli Belediyesi, ilçenin tarihi, kültürel ve doÄŸal güzelliklerinin yanı sıra yöresel ürünleri de açtığı stantla sergiliyor.

BAÅžKAN UYSAL, YAKINDAN Ä°LGÄ°LENÄ°YOR..

Dünyanın en büyük 5.turizm fuarı olan DoÄŸu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na ’EMÄ°TT’ katılarak, Kdz.EreÄŸli’yi tanıtmak için Ä°stanbul’da bulunan Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal ve eÅŸi Sevim Uysal, Kdz.EreÄŸli Belediyesi standını ziyaret eden misafirlerle yakından ilgileniyor.

Ä°lk günden ziyaretçi akınına uÄŸrayan EMÄ°TT Fuarında, Kdz.EreÄŸli Belediyesi’nin açtığı standı büyük ilgi gördü. Kdz.EreÄŸli’den Belediye BaÅŸkan Yardımcıları Esra Alpago, Hüseyin AÄŸlar, Atilla Bulak, bazı belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve STK temsilcileri de fuara katılmak için Ä°stanbul TÃœYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde bulunuyor.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo