Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BAŞKAN UYSAL, KANDİLLİ VE ORMANLI’DA

BAÅžKAN UYSAL, KANDÄ°LLÄ° VE ORMANLI’DA

Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, Kandilli Beldesi’nin CHP’li Belediye BaÅŸkanı Mustafa Aydın ile Ormanlı Beldesi’nin MHP’li Belediye BaÅŸkanı Bayram BaÅŸol’u ziyaret ederek karla mücadele konusunda her türlü desteÄŸi vereceklerini söyledi.

 

Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, günü bir dizi ziyaretlere ayırdı. Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Alptekin Dursun ile birlikte ilk önce Kandilli Belediyesi’ni ziyaret eden BaÅŸkan Uysal, burada bir süre Belediye BaÅŸkanı Mustafa Aydın ile görüştü.

 

BAÅžKAN UYSAL KANDÄ°LLÄ°’DE

Türkiye TaÅŸkömürü Kurumu(TTK) Armutçuk misafirhanesinde BaÅŸkan Aydın ile birlikte öğle yemeÄŸi yiyen BaÅŸkan Uysal, “Kandilli beldemizi EreÄŸli’den ayrı düşünmemiz söz konusu olamaz. Biz imkânlarımız ölçüsünde güncel bir konu olduÄŸu için karla mücadele baÅŸta olmak üzere her zaman sizlere destek vermeye hazırız. Belediyeniz imkânları yeterli olmadığı noktada her zaman sizin ve Kandilli ’de yaÅŸayan vatandaÅŸlarımızın yanındayız. “dedi.

KANDÄ°LLÄ° HALKI ADINA TEÅžEKKÃœR

BaÅŸkan Aydın ise ziyaretten duyduÄŸu memnuniyeti dile getirirken, “Hem ziyaretiniz hem de destek sözünüz bizleri fazlasıyla memnun etti. Ben Kandilli halkı adına sizlere teÅŸekkür ediyorum. “dedi.

BAÅžKAN UYSAL ORMANLI’DA

BaÅŸkan Uysal, Kandilli’nin ardından yoÄŸun kar yağışı dolayısıyla 4x4 arazi aracıyla Ormanlı’ya geçerek Ormanlı Belediye BaÅŸkanı Bayram BaÅŸol’u da ziyaret etti. Yeni yapılan Ormanlı köprüsünde de BaÅŸkan BaÅŸol ile birlikte incelemeler yapan BaÅŸkan Uysal, “Hepimiz EreÄŸliliyiz. Ormanlı bizim Cuma bizim. Yolda kalan olur, hastası olur. Sadece bu konuda deÄŸil her konuda da Ormanlı Belediyemizin her zaman yanındayız.”dedi.

BİZİM İÇİN SİYASET İKİNCİ PLANDA

BaÅŸkan Uysal’ın çat kapı ziyaretten duyduÄŸu memnuniyeti dile getiren ve kızının ve eÅŸinin ameliyatını yaptığını söyleyen Bayram BaÅŸol’da, “Biz EreÄŸli’nin evladıyız. Bizim için siyaset ikinci planda. Bir EreÄŸlili olarak her zaman yanınızdayız. Bunu bilmenizi istiyoruz. EreÄŸli Belediyesi’nden her zaman destek alıyoruz. Bundan dolayı da teÅŸekkür ediyoruz. “ifadelerini kullandı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo