Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BAŞINA DEMİR ÇUBUK SAPLANAN ÇOCUK

BAŞINA DEMİR ÇUBUK SAPLANAN ÇOCUK

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak’ta kafasına demir çubuk saplanan 7 yaşındaki Fırat BaÅŸaran, tedavi gördüğü BEÃœ TIP Fakültesi’nde her geçen gün iyiye gidiyor. Servise alınan Fırat BaÅŸaran’ın doktorları BaÅŸaran’ın hayati tehlikeyi atlattığını tedavi sürecinin devam ettiÄŸini söyledi. 
Yeşil Mahalle Nihat Arkat Sokakta 14 Ağustos 2018 tarihinde bisiklete binerken dengesini kaybederek 5 metre yüksekten düşen ve kafasına inşaat demiri saplanan 7 yaşındaki Fırat Başaran hayati tehlikeyi atlattı.

Fırat BaÅŸaran’ın annesi Serap Bürke gazetecilere açıklamasında, ameliyatta emeÄŸi geçenlere teÅŸekkür ederek ÅŸunları söyledi:
“Bisiklete binerken dengesini kaybetmesi sonucu düşmüş. Ben gittiÄŸimde AFAD ekipleri müdahale ediyordu. Herkesin seferber olması nedeniyle güzel bir ameliyat gerçekleÅŸti. Åžuanda saÄŸlığı yerinde yardımcı olan AFAD ekiplerine, Atatürk Devlet Hastanesindeki doktor ve personele Bülent Ecevit Ãœniversitesi Hastanesi Uygulama ve AraÅŸtırma Merkezi doktorları ve bizim için seferber olan herkese çok teÅŸekkür ediyorum. Åžuanda saÄŸlığı gayet yerinde daha da iyi olacak inÅŸallah ÅŸuan konuÅŸuyor, yürüyor. Her geçen gün toparlanacak inÅŸallah" diye konuÅŸtu. 

YoÄŸum bakımdan alınarak servise çıkartılan BaÅŸaran’ın saÄŸlık durumu hakkında bilgi veren BaÅŸhekim vekili Prof. Dr. Gamze Yurdakan ise hastanın hayati tehlikesinin kalmadığını enfeksiyon riskine karşı tedavinin devam ettiÄŸini söyledi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
üzgün1
gülücük0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo