Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BAŞHEKİMLİK SORUŞTURMA BAŞLATTI

BAÅžHEKÄ°MLÄ°K SORUÅžTURMA BAÅžLATTI

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde eÅŸi ile acil servise giden bir hasta, hastanede yeÅŸil reçete ile satılan bir ilacı aldıkları iddiasıyla görevliler tarafından aranmak istedi. Durumun yanlış anlaşılma olduÄŸu ortaya çıkınca rencide edildiÄŸini söyleyen hasta, dilekçe ile ÅŸikayette bulundu. Hastane baÅŸhekimi ise konuyla ilgili inceleme baÅŸlatıldığını ifade etti. 
İddialara göre 4 Ekim 2018 akşamı saat 23.50 sıralarında Levent Ş., ayak burkulması şikayeti üzerine Alaplı Devlet hastanesi acil servisine başvurdu. Eşi Dilara Ş. ile acil serviste muayene olduktan sonra röntgen filmlerinin sonuçlarını bekleyen Levent Ş., normalde yeşil reçete ile satılan ve iyi korunması gereken bir ilacın kaybolduğu, ilacın ise kendisinin aldığı yönünde hastane görevlilerinin ithamı ile karşı karşıya kaldı.
Levent Åž. ilacı almadığını söylese de görevlileri ikna edemedi. Ardından acil doktorunun muayene odasına iki güvenlik görevlisi tarafından kilitlendi. Görevliler Levent Åž.'nin eÅŸinin çantasına da el koyarak içine bakmak istedi. Görevlilerden polis çaÄŸrılmasını isteyen maÄŸdur Levent Åž. olumlu yanıt alamayınca bir süre hırsızlık şüphesiyle karşı karşıya kaldı. Görevliler, ilacı baÅŸka bir yerde bulmaları üzerine yanlış anlaşılma ortaya çıktı. YaÅŸanan olay sonrasında durumu dilekçe ile Alaplı Devlet Hastanesi BaÅŸhekimliÄŸine bildiren Levent Åž. psikolojisinin bozulduÄŸu ve boÅŸ yere hırsızlıkla suçlandığı gerekçesiyle yetkili kurumlara ÅŸikayette bulundu. 
Alaplı Devlet Hastanesi'nde yaşanan olay sonrasında Alaplı Devlet Hastanesi Başhekimi Ozan Özlücan, Levent Ş.'ye ithamda bulunan doktor ve sağlık görevlileri hakkında inceleme ve soruşturma başlattı.
MüfettiÅŸ isteyen Özlucan "konunun takipçiyim. Kim sorumluysa gereken yapılacak. Konu yakın takibimde" dedi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın2
gülücük1
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo