Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BAŞBAKAN’IN ZONGULDAK MESAJLARI!.

BAÅžBAKAN’IN ZONGULDAK MESAJLARI!.

AK Parti Zonguldak 6. Ä°l OlaÄŸan Kongresi’nde konuÅŸan Kültür ve Turizm Bakanı Numan KurtulmuÅŸ, "2019’da Recep Tayyip ErdoÄŸan’ı CumhurbaÅŸkanlığı sisteminin ilk baÅŸkanı olarak seçeceÄŸiz. PKK, DAEÅž, her türlü terör örgütü cevap vermiÅŸ olacağız" dedi.


Zonguldak Site Spor Salonu’nda gerçekleÅŸtirilen AK Parti Zonguldak 6. Ä°l OlaÄŸan Kongresine BaÅŸbakan Binali Yıldırım’ın yanı sıra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide SarıeroÄŸlu, Kültür ve Turizm Bakanı Numan KurtulmuÅŸ, AK Parti Genel Merkez yöneticileri ve partililer katıldı.

Kültür ve Turizm Bakanı Numan KurtulmuÅŸ, bu coÄŸrafyada Türkiye’nin güçlü olması gerektiÄŸine vurgu yaparak 2019’a çaÄŸrıda bulundu. KurtulmuÅŸ, "Çevremizde yaÅŸananları, son yaÅŸananları, kuvvetle muhtemelen önümüzdeki süreçte yaÅŸanacakları hep beraber görüyoruz. Bu coÄŸrafyada Türkiye’nin güçlü olması lazım. Kendi kökleri üzerinde ayaÄŸa kalkarak daha ileriye gitmesi, devlet ve milletin bütünleÅŸerek Türkiye’nin daha hızlı yürümesi lazım. Bu aziz millet ÅŸimdiye kadar verdiÄŸi desteklerle yeniden büyük Türkiye hedefini buraya kadar getirmiÅŸ oldu. Önümüzde 2019 süreci var. Sadece CumhurbaÅŸkanını, milletvekillerini, belediye baÅŸkanlarını seçmekle kalmayacağız. Türkiye yeni büyük güçlü Türkiye hedefinde yürüme kararlılığını ortaya koyacaktır. 2019’a da bu millet damgasını vuracak. Türkiye’nin önünü açacaktır. Bundan önceki seçimde CumhurbaÅŸkanımızı ilk kez halkın oyuyla seçilen CumhurbaÅŸkanı olarak seçtik. 2019’da Recep Tayyip ErdoÄŸan’ı CumhurbaÅŸkanlığı sisteminin ilk baÅŸkanı olarak seçeceÄŸiz. Parlamentoda büyük bir çoÄŸunlukla iktidar olacağız. Zonguldak’ta da inÅŸallah belediyeyi alacak ve hizmetleri çok daha ileriye götüreceÄŸiz. 2019 seçimleri Türkiye’nin önünü açma ve aynı zamanda düşmanlara cevap verme seçimleri olacaktır. PKK, DAEÅž, PYD’ye kadar her türlü terör örgütü ve fitne fesatlara cevap vermiÅŸ olacağız. Türkiye bu yolda daha ileriye gidecek. Daha güçlü olacak. Yeter ki el ele verelim" diye konuÅŸtu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide SarıeroÄŸlu da "Yaptıklarımız sonuna kadar sizlere helal olsun. Bugüne kadar ve bundan sonra yapacaklarımız da. EmeÄŸin baÅŸkenti, emekçilerin ÅŸehri Zonguldak’ta olduÄŸum için büyük bir onur ve gurur duyduÄŸumu ifade etmek istiyorum. Kongremizin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Allah bundan sonra göreve gelecek kardeÅŸlerimize güç kuvvet versin. Önümüzde büyük hedeflerimiz var. Liderimiz, CumhurbaÅŸkanımız, Genel BaÅŸkanımız Recep Tayyip ErdoÄŸan ile birlikte 2019’a, 2023’e, 2053’e, 2071’e güçlü adımlarla ilerlemek istiyoruz" diye konuÅŸtu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo