Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Başarılı kadınlar

Başarılı kadınlar

Zonguldak Eczacılar Odası tarafından 8 Mart Dünya Kadın Günü nedeniyle Zonguldak Eczacılar Odasında Zonguldak’ta başarılı olan kadınların birikimlerin paylaşıldığı söyleşi gerçekleştirildi.


Söyleşiye konuşmacı olarak katılan BEÜ Öğretim Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları bölümünden Prof. Dr. Handan Üstündağ, BAKKA Genel Sekreteri Elif Acar, Yard. Doç. Dr. Ali Asgar Çakmakçı, Doğal Ürünler çiftliği sahibi girişimci Ayşegül Arat Papila katılarak katılımcılara birikimleri, iş hayatında yaşadığı zorluklar hakkında bilgiler verdi. 
Program hakkında bilgi veren 7. bölge Zonguldak Eczacılar Odası Başkanı Ayşegül Kara, kadınların önemine vurgu yaptı. Kadınların tek günde hatırlanmaması gerektiğini ifade eden Kara, “Bizim bugün burada gerçekleştirdiğimiz programa katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlamak amaçlı bugün üyelerimiz ve değerli konuklarımız ile birlikte odamıza bir program düzenledik. Bu programda özellikle mesleklerinde başarılı olan kadınlarımızla birlikte olup onların yaşadıklarını onların birikimlerini onların emeklerini değerli arkadaşlarımızla paylaşmak onları anlatmak istedik. 1857 yılında Amerika’nın New York kentinde gerçekleşen bir yangında kadın işçilerin içeride kalarak can vermesi ile oluşan bir günden de 8 Mart Dünya kadınlar gününü Birleşmiş Milletler Dünya Kadınlar Günü olarak ilan edilmiş bizlerde Türkiye bizde Kadınlar Günü olarak kutlanmaktadır. Yalnız ben şunu düşünüyorum her gün Kadınlar Günü olmalı Çünkü kadınların evli olmadan hiçbir şeyin düzenli tertipli sevecen olduğunu düşünmüyorum. Onun için kadınlar başımızın tacı hayatımızın her alanında kadınlarımız var. Emekçi kadınlarımızın var mücadele eden kadınlarımız var hakkını savunan kadınlarımız var. Bizler değerli ve bu değeri Sizlerin de hissetmesini istiyoruz kadın cinayetleri kadın şiddetleri bunları da artık kurtulmak istiyoruz. Bu duyumları artık almak istemiyoruz. Dünyanın kadın eliyle daha güzel daha başarılı daha yaşanılır olacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo