Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Bardakçı görevden alındı, yerine Akpınar getirildi…

Bardakçı görevden alındı, yerine Akpınar getirildi…

Ankara il milli eğitim müdürlüğüne, Ereğli’nin çok iyi bildiği bir isim getirildi


MEB bünyesinde yapılandırma başlatan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İl Milli Eğitim Müdürleri arasında değişikliğe başladı.
Ankara Ä°l Milli EÄŸitim Müdürü Vefa Bardakçı’nın görevden alınarak yerine bir dönem Karadeniz EreÄŸli Ä°lçe Milli EÄŸitim Müdürü de olan Turan Akpınar getirildi.
Edinilen bilgiye göre, 2 Haziran 2016 tarihinde Ankara Ä°l Milli EÄŸitim Müdürü olarak göreve baÅŸlayan Vefa Bardakçı, Bakan Selçuk tarafından görevden alındı. Ankara Ä°l Milli EÄŸitim Müdürlüğü görevini iki yılı aÅŸkın süredir yürüten Bardakçı’nın görevden alınmasından sonra Ankara Ä°l Milli EÄŸitim Müdürlüğü görevine bir dönem Zonguldak’ta da görev yapmış Turan Akpınar atandı.

EREÄžLÄ°’DE GÖREV YAPTI
Ankara Ä°l Milli EÄŸitim Müdürlüğüne atanan Turan Akpınar göreve baÅŸladı ve göreve baÅŸlaması ile ilgili bir mesaj yayınladı. Ankara Ä°l Milli EÄŸitim Müdürü Turan Akpınar mesajında Bingöl, Ä°stanbul, Karadeniz EreÄŸli, Sivas ve Adana’dan sonra Milli EÄŸitim Bakanlığının takdirleriyle 14.08.2018 tarihinden itibaren Ankara Ä°l Milli EÄŸitim Müdürü olarak atandığını açıkladı.

 

TURAN AKPINAR
GÖREVE BAŞLAMA MESAJI YAYIMLADI
Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, göreve başlama mesajı yayımladı. Akpınar şunları kaydetti:
“Kıymetli Ankaralılar! Milli EÄŸitim Bakanlığında 1990’da baÅŸlayan eÄŸitim-öğretim ve eÄŸitim yöneticiliÄŸi yolculuÄŸumuz; Bingöl, Ä°stanbul, Karadeniz EreÄŸli, Sivas ve Adana’dan sonra Bakanlığımızın takdirleriyle bugünden itibaren Ankara’da devam edecektir. Cumhuriyetimizin baÅŸkenti, binlerce yıllık tarihi geçmiÅŸiyle; bilim, kültür, sanat, spor ve eÄŸitim ÅŸehri Ankara’mızda, eÄŸitim yöneticisi olarak görev yapacak olmanın mutluluÄŸunu ve heyecanını yaşıyorum.
Ankara’nın önemini ve büyüklüğünü biliyorum; özellikle ifade etmeliyim ki burada eÄŸitimin sorumluluÄŸunu üstlenmek benim için büyük bir onurdur. Ankara’da bugüne kadar görev yapan Ä°l Milli EÄŸitim Müdürlerimize yaptıkları hizmetlerinden dolayı teÅŸekkür ediyorum. Onların yaptıkları hizmetlerin unutulmayacağını belirtiyor, hizmetlerin daha da artarak en kaliteli ÅŸekilde devam edeceÄŸinin bilinmesini istiyorum.
Ankara Milli EÄŸitim Müdürlüğüne bugüne kadar hizmet edenlerden hayatta olanlara saÄŸlık, huzur ve uzun ömürler, aramızdan ayrılanlara da Allah’tan rahmet diliyorum. Giderek derinleÅŸen ve çok boyutlu hale gelen küreselleÅŸme süreci, ülkelere büyüme ve geliÅŸme yönünde önemli fırsatlar sunduÄŸu gibi, bazı tehdit ve riskleri de beraberinde getirmektedir.
Tehdit ve riskleri dikkate alıp önlemler geliştirebilen, mevcut potansiyellerini harekete geçirerek büyüme ve kalkınma imkânlarını azami ölçüde değerlendirebilen ve bunu ekonomisi ve bireyleri için bir fırsata dönüştürebilen ülkeler, kalkınma sürecini başarıyla sürdürüp gelecekte dünyanın önde gelen ülkeleri arasında yer alacaktır. Bu nedenle eğitimcilerimize; bilgi üretmek, öğrenme ve öğretme süreçlerinde yeni yaklaşımlar geliştirmek ve donanımlı nesiller yetiştirmek hususunda çok önemli vazifeler düşmektedir.
Önümüzdeki dönemde bu bilinç ve sorumlulukla, eÄŸitimin hemen her alanında önemli atılımlar yapmak, neler yapabileceÄŸimizi tasarlamak için oldukça yoÄŸun bir çaba göstereceÄŸiz. Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ün gösterdiÄŸi çaÄŸdaÅŸ uygarlık hedefini yakalamak, ileri toplumlar arasında yerimizi almak, ülkemizin temel hedefidir. Bu açıdan bakıldığında bir ilin eÄŸitim yöneticisi olmak büyük bir sorumluluktur.
Yönetim anlayışımız; “insanları yönetmek deÄŸil, insanlarla birlikte yönetmek” olacaktır. Ä°limizde eÄŸitim alanında baÅŸarının artırılması, eÄŸitim ortamlarının daha da iyileÅŸtirilmesi için herkesin desteÄŸine ihtiyacımız vardır. Bu anlamda baÅŸta öğrenci velilerimizin, hayırseverlerimizin, sivil toplum örgütlerimizin bize destek vereceklerinden eminim. Ankara’mızın eÄŸitim liderliÄŸi bize verildiÄŸinde en çok güvendiÄŸim, ilimizde görev yapan yöneticilerimiz ve özellikle öğretmenlerimiz olmuÅŸtur. Benim kapım sizlere her zaman açık olacaktır.
Takım ruhu ile sizlerin tecrübe ve heyecanınızla birlikte, birçok baÅŸarıya imza atacağız. Temel stratejimiz eÄŸitime eriÅŸim, eÄŸitimde kalitenin artırılması ve eÄŸitim altyapısın tamamlanması olacaktır.  Hedefimiz her alanda sürekli iyileÅŸme ve geliÅŸmedir. Okullarda bilimsel, sosyal, sportif ve kültürel çalışmaların daha fazla yapılması için çaba harcayacağız. Ankara’ya birlik, beraberlik, sevgi ve kardeÅŸlik içinde hizmet etmenin gayreti içinde olacağız. Görev sürem boyunca tüm eÄŸitim çalışanlarının, kamu kurum ve kuruluÅŸlarının, sivil toplum örgütlerinin, basın mensuplarının ve tüm Ankaralıların bize yardım ve desteklerini esirgemeyecekleri düşüncesiyle ailem ve ÅŸahsım adına selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo