Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

BALIK LOKANTALARINA KÖKTEN ÇÖZÜM

BALIK LOKANTALARINA KÖKTEN ÇÖZÜM

Kdz. Ereğli Belediyesi yıllardır süre gelen Balıkçı Lokantaları sorununu kökten çözüyor. Polisevi yanında bulunan trafik parkı yanından Çınaraltı mevkiine uzanan sahil kesiminde hiçbir ağaç kesilmeden, geleneksel Ereğli evlerinden esinlenerek hazırlanan proje kapsamında, 8 ayrı Balıkçı Lokantası inşa edilecek.

 

Projesi tamamlanan ve ihale aşamasına gelen proje hakkında mevcut balıkçı lokantaları sahiplerini bilgilendiren Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, projenin şimdiden ilçemize hayırlı olmasını diledi. Balıkçı esnafları da, AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan ve Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’a teşekkür etti.

 

Kdz. Ereğli Belediyesi Bozhane Mevkii’nde bulunan ve sürekli tartışılan Balıkçı Lokantaları ile ilgili sorunu, sahil kesiminde inşa edilecek yeni Balıkçı lokantaları ile çözüyor.

 

KARADENİZ EREĞLİ EVLERİNDEN ESİNLENDİ

Belediye, Polisevi yanında bulunan trafik parkı mevkiinden Çınaraltı istikametine giden sahil kenarında pencere ebatları ve kullanılacak malzeme gibi birçok detayıyla, geleneksel Ereğli evlerini andıran 8 ayrı Balık Lokantası için proje çalışmasını tamamladı.

 

SAHİLDEKİ TRAFİK PARKI ALANINA YAPILIYOR

Önümüzdeki günlerde yapım ihalesine çıkılacak proje hakkında kendisini ziyaret eden Balıkçı Lokantası sahiplerine projeyi anlatan Başkan Uysal, “Sizlere sayın vekilimiz ve benim bir sözüm vardı. Bu proje Ereğli’ye farklı bir güzellik katacak. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

 

VEKİLİMİZ VE BAŞKANIMIZA MİNNETTARIZ

Balık Lokantası sahiplerinden Mustafa Tammis, “Bize verilen sözlerin yerine gelecek olması mutluluk verici. Bu proje Ereğli için bir ihtiyaçtı.  Hem sayın milletvekilimiz hem de belediye Başkanımıza minnettarız.” ifadesini kullanırken, bir başka lokanta sahibi Yusuf Baykan’da, “Beklentimizden fazlası ile karşılaştık. Vekilimiz ve başkanımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo