Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BAKANLARLA GÖRÜŞTÜLER!

BAKANLARLA GÖRÜŞTÜLER!

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde EreÄŸli Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu BaÅŸkan Vekili Sertan Yalçın, 4 bakan ile görüşme yaptıklarını bildirdi.


“Yalçın” imzalı yapılan yazılı açıklamada, yapılan görüşmelerde ilçedeki güncel konuların aktarıldığı belirtti. Ekonomi Bakan Nihat Zeybekci’nin Karadeniz EreÄŸli’ye davet edildiÄŸini ifade edilen açıklamada, ÅŸunlar kaydedildi:
BAKAN, “GELME SÖZÃœ” VERDÄ°
“Odamız Yönetim Kurulu BaÅŸkan Vekili Sertan Yalçın, Meclis BaÅŸkanı Faruk Yazıcı ve Yönetim kurulu üyeleri Sibel Demircin, Mehmet Remzi Alim, Abdülkadir Çınar ile birlikte Ankara’da yoÄŸun temaslarda bulunmuÅŸlardır. Bu temaslarda İçiÅŸleri Bakanı Süleyman Soylu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide SarıeroÄŸlu, Maliye Bakanı Naci AÄŸbal ve TOBB BaÅŸkanı Rıfat HisarcıklıoÄŸlu ile görüşmüşlerdir.
Yapılan bu görüşmelerde Kdz. EreÄŸli’nin güncel konuları ile ilgili görüş alışveriÅŸinde bulunulmuÅŸtur. Bakanlarımıza bölgemizin genel talepleri konusunda bilgilendirme yapılmıştır. Ayrıca Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci ilçemize davet edilerek, kendisinden de en kısa sürede EreÄŸli ye gelme sözü alınmıştır.”  

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo