Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Bakan Özlü açıkladı!

Bakan Özlü açıkladı!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Düzce’nin Akçakoca ilçesinde Ä°ngilizce eÄŸitim veren denizcilik lisesi açılacağını bildirdi.


Özlü, açıklamasında, ülkede ekonomik, sosyal ve kültürel gelişim ile nitelikli insan gücü ihtiyacının karşılanmasında mesleki ve teknik ortaöğretim okullarının katkısının büyük önem taşıdığını belirtti. En büyük yatırımın ise insana yapılan yatırım olduğunu savunan Özlü, şunları kaydetti:
“Düzce’de eÄŸitim standartlarının yükselmesi ve mesleki eÄŸitimin artırılması kapsamında Akçakoca Fedai Karabıyık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde yabancı dili Ä°ngilizce eÄŸitim vermek üzere Anadolu Meslek programında denizcilik alanının açılması kararı, Milli EÄŸitim Bakanlığımızdan çıkmıştır. Düzce’mize hayırlı olsun.
Düzce’yi eÄŸitimde, Türkiye’nin en önde gelen illerinden biri yapma gayretimiz büyük bir özveri Ä°le devam ediyor. 18 Kasımda Milli EÄŸitim Bakanımız Sayın Ä°smet Yılmaz Beyin Düzce’ye yaptığı ziyarette de belirttiÄŸi gibi; 2018 yılında, Düzce’nin eÄŸitim noktasında hiçbir eksiÄŸi kalmayacak inÅŸallah. Yaptık, yapıyoruz ama inÅŸallah 2018 yılında hepsi tamamlanacak.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
şaşkın1
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo