Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BAKAN, İLK YARIYI DEĞERLENDİRDİ

BAKAN, Ä°LK YARIYI DEÄžERLENDÄ°RDÄ°


Kadınlar 1. Ligi’nde 2014-2015 sezonunun ilk yarısını 12 puanla 6.sırada tamamlayan Kdz. EreÄŸli Belediyespor’da Antrenör Necat Bakan, ilk yarının deÄŸerlendirmesini yaptı. Sezona fikstür dezavantajı ile baÅŸladıklarına dikkat çeken Bakan, “ Takımımız geçen sezon sezonu 4. bitirmiÅŸti.

Biz bu çıtayı korumak ve üzerine koymak, ligde kalıcı olmak için yola çıktık” dedi. Ligde, 17,2 yaÅŸ ortalaması ile 10 takım arasında en genç kadroya sahip olduklarını da belirten Bakan, sezonun ikinci yarısında daha iyi futbol ile daha iyi sonuçlar alacaklarına inandığını belirtti.

Kdz. EreÄŸli Belediyespor Bayan Futbol Takımı Antrenörü Necat Bakan 2014-2015 sezonunu ilk yarısını deÄŸerlendirdi. Sezonun ilk yarısını topladıkları 12 puan ile 6.sırada tamamladıklarını hatırlatan Bakan, 9 Haziranda göreve baÅŸladığı görevde baÅŸlangıçta Gençler liginde Türkiye 4.lüğü ve Yıldızlar liginde Türkiye ÅŸampiyonlukları elde ederek yeni sezona baÅŸlamalarının önemli bir baÅŸarı olduÄŸunu söyledi.                           

LÄ°GDE KALICI OLACAÄžIZ

Lige fikstür dezavantajı ile baÅŸladıklarını ayrıca 17,2 ile ligin en genç takımı olduklarını belirten Bakan, “ BaÅŸlangıçta iyi sonuçlar alamadık. Ancak daha sonra toparlandık. Takımımız geçen sezon sezonu 4. bitirmiÅŸti. Bu çıtayı korumak ve üzerine koymak ligde kalıcı olmak hedefi doÄŸrultusunda aldığımız seri galibiyetler ikinci yarı öncesi bize büyük moral oldu. “dedi.  

GAZÄ°KENT MAÇI GURUR VERÄ°CÄ°YDÄ°                                                                                                                          

Desteklerinden ötürü baÅŸta Belediye BaÅŸkanımız  Hüseyin Uysal, Ä°kinci BaÅŸkan Ayhan Atay ve Yönetim Kurulu ile sporseverlere teÅŸekkür eden Bakan, “  Özellikle ilk yarının son karşılaÅŸması olan Gazikent maçı unutamadığım 8 maçtan biri.2 milyon nüfuslu ÅŸehrin göbeÄŸindeki maçta karşılaÅŸma boyunca ve taraftarların takımımızı alkışlaması, EreÄŸli diye tempo tutması gurur verici bir olaydı.” Åžeklinde konuÅŸtu.                             

2.YARI HAZIRLIKLARIMIZ SÃœRÃœYOR.                                                                                                                              

Sezonun ikinci yarısı hazırlıklarına 26 Aralık itibari ile baÅŸladıklarını söyleyen Bakan, 18 Ocak’ta oynanacak Konak maçına en iyi ÅŸekilde hazırlanacaklarını söyledi. Bakan 2.yarı hazırlıkları çerçevesinde BeÅŸiktaÅŸ, Düzce ve Karabük Ovacık takımları ile hazırlık maçı yapmayı planladıklarını da sözlerine ekledi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo