Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Bahçeşehir Koleji Okula Kabul Sınavı Yapıldı

Bahçeşehir Koleji Okula Kabul Sınavı Yapıldı

Ereğli’de, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında kapılarını öğrencilere açacak olan Karadeniz Ereğli Bahçeşehir Okul’u için ’okula kabul sınavı’ gerçekleştirildi.


Karadeniz Ereğli Bahçeşehir Okulları Müdürü Eda Ülkü, Gülüç beldesindeki Büyük Ereğli Anadolu Otel’de yapılan sınav öncesi açıklamasında, başarılı bulunan öğrencilere burs verileceğini söyledi.
Sınav sonuçlarının 1 Mart’ta duyurulacağını belirten Ülkü, şöyle dedi:
“Şuanda, Bahçeşehir Okul Kabul Sınavı’nı gerçekleştiriyoruz. Amacımız, çocukların seviyelerini belirlemektir. Varsa eğer aralarında başarılı çocuklar, onlara burs olanağı sağlamaktır. Sınav sonuçları, 1 Mart’ta ailelere açıklanacak. Onlara verilen bir şifre ile sonuçları öğrenebilecekler. Şuan salonda 500 öğrencimiz var. Sınava ise toplamda bin 100 öğrenci girecek. Sınav 4 ve 5. sınıf için 80 dakika, 6 ve 7. sınıflar içinse 90 dakika sürecek.”  
Müdür Ülkü, gün içinde iki sınav düzenlendiğini, 6 ve 7. sınıflar için sınavın öğleden sonra gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.

ÖĞRENCİLER TER DÖKTÜ… VELİLERE OKUL ANLATILDI…
Aileler, 10.00’da başlayan ilk sınav öncesi çocuklarını sınavın yapılacağı Ereğli Büyük Anadolu Otel’e getirdiler. Büyük Salon’a alınan öğrencilere, sınav gözetmenlerince bilgiler verildi. Sınavın başlaması ile birlikte otelin ikinci katındaki diğer salona davet edilen velilere, kurulan sinevizyonlar eşliğinde okul ve verilecek eğitim öğretim ile ilgili sunum yapıldı.

TANITIMI, DAHA ÖNCE YAPILMIŞTI
Bahçeşehir Okulları Karadeniz Ereğli Kampüsü’nün tanıdım toplantısı, bir süre önce yapılmıştı. Toplantıda, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) 1 No’lu giriş kapısı yanında 20 bini açık olmak üzere toplam 32 bin metre kare alan üzerine kurulma çalışması yapılan eğitim kampüsünde 52 derslikli, anaokulu ile birlikte bin 350 kişilik olduğu anlatılmış, ilk yıl 110 personelin istihdam edileceği vurgulanmıştı.

 

Bahçeşehir Koleji Okula Kabul Sınavı Yapıldı

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo