Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Babasının, oğlunun ve köpeğinin adı da "Bayram"

Babasının, oğlunun ve köpeğinin adı da "Bayram"

Zonguldak’ta ‘Bayram’ adı verilen köpek, sahibini, tedavi olduÄŸu hastanenin önünde bekliyor. Onun bu vefası, çoÄŸu insana ders oluyor.


Kent merkezinde yaÅŸayan 57 yaşındaki Murat Kahveci, yaklaşık 2 yıl önce Gelik beldesinde trafik kazası geçirdi. SaÄŸ gözünü kaybeden talihsiz adamın kaburgalarında kırıklar meydana geldi. Kahveci, By-Pass olması sebebiyle  Atatürk Devlet Hastanesi’na  yatırıldı.
Yıllar önce hayatını kaybeden babası Bayram Kahveci’ye olan sevgisi nedeniyle oÄŸlunun adına da ve 2 yaşındayken aldığı Golden cinsi köpeÄŸine de "Bayram" ismini koydu. Köpek olan Bayram, sahibinin uzun sürecek tedavisi boyunca, O’nu bir on olsun yalnız bırakmadı. Vefalı köpek, hastane önünden ayrılmadı.
ÇOCUĞU YERİNE KOYDU!
Tedavisi süren Murat Kahveci, gazetecilere açıklamasında,  uzun süredir hastanede olduÄŸunu belirterek ÅŸunları söyledi:
“Sadık dostuma babamın adı ve çocuÄŸumun ismini koydum. Bayram’la bağım uzun yıllara dayanır. Bunu çocuÄŸum yerine koydum, yıllarımı geçirdim. Ben hastanedeyken bahçede beni bekliyor. Gece gündüz buradan ayrılmıyor. Ayrılmaz. Buradan çıktığım zaman beraber gideriz. Çok sadıktır.”
ONU BEKLÄ°YOR
Sahibinin elinden yediği kremalı bisküvi ile karnını doyuran Bayram, hastane bahçesine çıkan sahibini gördüğünde yanına koşarak sevgisini gösteriyor. İkili, çevredekilerin şaşkın bakışları arasında oyun oynuyor. Kahveci, bahçe ziyareti sonrası hastanedeki odasına çıkarken Bayram ise kendisine çalılarla yuva yaptığı Acil Servisin önünde bekleyişini sürdürüyor.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün41
hayran27
gülücük1
şaşkın1
kızgın1
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo