Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

AYYILDIZ, CHP’DEN ADAY ADAYI

AYYILDIZ, CHP’DEN ADAY ADAYI

Karadeniz Ereğli’de Şehir Plancısı Kamuran Ayyıldız’ın CHP’den Zonguldak Milletvekili Aday Adaylığı için başvurduğu bildirildi.


Edinilen bilgiye göre partinin Genel Merkezi'ne giderek başvuru yapan 1 çocuk annesi Ayyıldız, aday adaylığına ilişkin açıklamasında CHP’de çalışmanın onur olduğunu belirtti. Zonguldak’ın ise sorunlarını iyi bildiğini öne süren Ayyıldız, şunları kaydetti:
“1973 yılı Kdz. Ereğli doğumluyum. 1991-2002 yılları üniversite ve kariyer süresi dışında doğduğum günden günümüze kadar Zonguldak Ereğli’de yaşamıma devam etmekteyim. 15 yaşında bir kız çocuğu annesiyim.7 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşmiş olan genel seçimlerde partimizden milletvekili adaylığına başvurmuş idim. Uzun yıllardır Ereğli’de şehir plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı olarak kendi şirketimde çalışmaktayım. Bu dünya düzeni içerisinde ülkemin ve halkımızın aydınlığa çıkması için Atatürk İlkelerine bağlı yaşamını sürdüren bir kadın ve bir anne olarak çocuklarımıza sevgi içerisinde aydınlık demokratik bir gelecek hazırlamak üzere Cumhuriyetin teminatı olan Cumhuriyet Halk Partisinde çalışmak benim için bir onurdur.

SORUNLARI BİLİYORUM
Ülkemin ve Türkiye'nin ilk başkenti olan emeğin kenti Zonguldak sorunlarının farkındayım ve çok iyi biliyorum. Zonguldak bölgesinde uzun yıllar ticari hayatımı sürdürüyor olmam nedeniyle, bölge esnafının, tersane ve maden işçisinin, ailemin 'annem, babam ve akrabalarımın' Türkiye Taş Kömürlerinde yıllarca çalışması sebebiyle kömür ve sanayi sektörünün sorunlarını yaşıyorum ve bölge olarak bu sorunları yaşamaya da devam ediyoruz.

"CUMHURİYET KADINI OLARAK"
Bu sorunların çözümüne katkı sunmak ve çözüm geliştirmede aktif rol alarak üstün fayda sağlayacağım inancındayım. Ben bir Cumhuriyet kadını olarak Atatürk’ün bize verdiği seçme ve seçilme hakkını, en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. Ülkemizin sürüklenmiş olduğu belirsiz olan bu zor süreçte kadınların geri planda kalması, çocuk suçlarının çoğalması, doğamızın sürdürülebilirliğinin tehlike altında olması, doğal yaşam hakkımızın elimizden alınması sebebiyle ülkeme ve bölgeme karşı kendimi daha da sorumlu hissetmekteyim.

"SÖZ VERİYORUM"
Bu amaçla AKP iktidarına dur demek ve Cumhuriyet Halk Partisini iktidara taşıyabilmek için aday olmaya karar verdim. Ülkemin ve Partimin geleceği için her koşulda var gücümle çalışacağıma kendime söz veriyorum."
Kamuran Ayyıldız, Mimar Sinan Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü mezunudur. İl genelindeki çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik görevlerinde bulunmuştur.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın1
gülücük0
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Murat Duyar

10 Mayıs 2018 - 09:46

Hayırlı olsun

Yorum Yazın

Canlı Radyo