Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

AVRASYA MARATONU’NA EREĞLİ’DEN DE KATILIM VARDI

AVRASYA MARATONU’NA EREÄžLÄ°’DEN DE KATILIM VARDI

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesindeki Merkez Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerin, Ä°stanbul’da düzenlenen Avrasya Maratonu’na katıldıkları bildirildi


Alınan bilgiye göre, 15 Temmuz Åžehitler Köprüsü olarak adı deÄŸiÅŸtirilen BoÄŸaziçi Köprüsü’nde her yıl düzenlenen Ä°stanbul Avrasya Maratonu’nun 39’uncusu Pazar günü gerçekleÅŸti. Dünyada iki kıta arasında koÅŸulan tek maraton olan atletizm yarışına geniÅŸ katılım saÄŸlandı.
EreÄŸli’den 50 öğrenci, 8 öğretmen…
Bu yılki sloganı "Çocuklarımızın geleceÄŸi için koÅŸuyoruz" olarak belirlenen koÅŸuya Karadeniz EreÄŸli’den ilgi gösterildi. Merkez Anadolu Lisesi’nden 8 öğretmen ile 50 öğrenci, maraton branşı olan 20 kilometrelik Halk KoÅŸusuna katıldılar. Tamamı yarışı tamamlayarak katılım madalyalarını aldılar. Okul yönetimi, ilk kes katıldıkları yarışa, sonraki yıllarda da iÅŸtirak edecekler. Öte yandan, 50 öğrenciye hediye olarak tekne ile Ä°stanbul BoÄŸazı turu yaptırıldı.
Kenya’lı atlet birinci oldu!
Maratonda erkeklerde 2 saat 11 dakika 22 saniye ile Kenya asıllı Fransız atlet Abraham Kiprotich, kadınlarda ise 2 saat 22 dakika 36 saniyeyle Kenyalı atlet Ruth Chepngetich maratonu birinci olarak tamamladı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran1
kızgın1
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo