Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

AVAR GELİYOR

AVAR GELÄ°YOR

Karadeniz Ereğli’ye yazar Banu Avar’ın gelerek konferans vereceği bildirildi.


Atatürkçü Düşünce DerneÄŸi (ADD) EreÄŸli Åžube BaÅŸkanı Yusuf Arslan ve Alevi Kültür Dernekleri Karadeniz EreÄŸli Åžube BaÅŸkanı Mehmet TaÅŸtan, EreÄŸli FM’i tebrik ettiler. Arslan, ziyarette yaptığı konuÅŸmada, yazar Banu Avar’ın ilçeye geleceÄŸini söyledi. ADD iÅŸbirliÄŸi ile düzenlenen etkinliÄŸin Alevi Kültür Dernekleri Karadeniz EreÄŸli Åžubesi ev sahipliÄŸinde gerçekleÅŸeceÄŸini belirten Arslan, şöyle dedi:
“SÄ°VÄ°L TOPLUM KURULUÅžLARININ BÄ°R ARAYA GELMESÄ° LAZIM”
“Alevi Kültür Dernekleri Karadeniz EreÄŸli Åžubesi ev sahipliÄŸinde Yazar Banu Avar ÅŸehrimize gelecek. Avar, Alevi Kültür Dernekleri Cem Evi Konferans Salonu’nda ‘Dünya Düzeni’ konulu konferans verecek. Sayın Avar, kitaplarını imzalayacak.
Bu etkinliÄŸi ADD ve Alevi Kültür DerneÄŸi olarak gerçekleÅŸtireceÄŸiz. EreÄŸli’de, sivil toplum kuruluÅŸlarının artık bir araya gelmesi gerekiyor. Birlikte projeler yapsın, bazı güzellikleri birlikte yaÅŸasın ve EreÄŸli için güzel ÅŸeylere imza atsınlar. Temennimiz bu yöndedir. BaÅŸkan Mehmet TaÅŸtan, hep omuz omuza olduÄŸumuz bir dostumuzdur. Biz onların yanında, onlar bizim yanımızdadır.”
Arslan ayrıca, Atatürkçü Düşünde DerneÄŸi ÅŸubesi olarak 8 Nisan Pazar günü ‘burs fonumuza’ katkı amaçlı “Bahar Kahvaltısı” tertip edeceklerini sözlerine ekledi.
Mehmet TaÅŸtan ise 15.00 ile 17.00 arası EreÄŸli Cem Evi’nde düzenlenen konferansa, bölge halkını davet ettiÄŸini söyledi.

                            KURULUÅž YILIMIZI KUTLADILAR        
Öte yandan, 24’ncü kuruluÅŸ yıl dönümünü yaÅŸayan EreÄŸli FM’i tebrik eden TaÅŸtan ve Arslan,  yönetim kurulu ve kurum çalışanlarını tebrik ettiler. Ä°kili, 91.7 EreÄŸli FM’in gerek radyo yayıncılığı gerekse habercilik anlayış ve faaliyetleri ile ön sıralarda olduÄŸunu belirttiler.   

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo