Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ARTIK KANMAYIN!...

ARTIK KANMAYIN!...

Dolandırıcılar otel odasında kıskıvrak yakalandı.


Edinilen bilgilere göre, Düzce’nin Uzunmustafa Mahallesi’nde meydana gelen olayda D.U. isimli yaÅŸlı kadını arayan ve kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcılar, yaÅŸlı kadının hesaplarında FETÖ baÄŸlantısı olduÄŸunu ve bunun ortadan kalkması için bankadaki paralarını çekerek kendilerine teslim etmelerini istediler. PaniÄŸe kapılan yaÅŸlı kadın hemen bankaya giderek, bankada bulunan 53 bin lira parasını çekti. ÇektiÄŸi parayı poÅŸet içerisinde dolandırıcıların tarif ettiÄŸi yere götüren kadın, parayı dolandırıcılara verdi. Sonrasında dolandırıldığını anlayan yaÅŸlı kadın hemen polise baÅŸvurdu. Åžikayet üzerine harekete geçen Düzce Ä°l Emniyet Müdürlüğü AsayiÅŸ Åžubesi ekipleri çalışmaları baÅŸlattı. Yapılan kamera incelemelerinde ÅŸahısların kullandığı araç tespit edilerek kaldıkları otel belirlendi. 
Kimlikleri tespit edilen A.Z.B. ve O.A. gece geç saatlerde otele yapılan baskında kıskıvrak yakalandı. Åžahısların üzerinde ve otel odasında yapılan aramada 600 dolar ve 4 bin 665 lira para yakalandı. DiÄŸer yandan bir dolandırıcının ise paranın geri kalanını alarak Ä°stanbul’a gittiÄŸi öğrenildi. Ä°stanbul Ä°l Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçen Düzce polisi ÅŸahsın yakalanması için çalışma baÅŸlattı.
Düzce’de yakalanan iki ÅŸahıs ise Düzce Ä°l Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan iÅŸlemlerinin ardından çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konuldu. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın4
gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo