Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR!.

ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR!.

 

Düzce’de ÅŸelaleden düşerek kaybolan Suriyeli çocuÄŸu arama çalışmaları devam ediyor.

Ailesiyle geldiÄŸi Beyköy beldesine baÄŸlı Samandere Åželalesi Tabiat Parkı’nda fotoÄŸraf çektirmek için kayaların üzerine çıktığı sırada dengesini kaybederek yaklaşık 10 metre yükseklikteki ÅŸelaleden düşen Suriye uyruklu Yahya Kamil’in (15) bulunması için dün akÅŸam ara verilen çalışmalara, sabah saatlerinde yeniden baÅŸlandı.

Åželalenin aktığı noktada ve suda çalışmalarını sürdüren jandarma ve AFAD ekiplerine Sakarya’dan gelen 6 kiÅŸilik AFAD ekibi de destek verdi.

Düzce Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Åžubesi ekipleri, baba Abdürrezzak Kamil’den bilgi aldı. 

AFAD Düzce Ä°l Müdürü Ali Kartal, gazetecilere yaptığı açıklamada, dün 112 Acil ÇaÄŸrı Merkezine Suriye uyruklu 15 yaşındaki bir çocuÄŸun ÅŸelaleden düştüğü ihbarı gelmesinin ardından baÅŸlatılan kurtarma Ã§alışmalarında herhangi bir bulguya rastlanmadığını söyledi.

Çalışmalara sabah saatlerinde tekrar baÅŸlandığını aktaran Kartal, "Sakarya Afet Acil Durum ve Arama Kurtarma Müdürlüğü de 6 kiÅŸilik ekibiyle katıldı. Aramalarımız devam ediyor. Burada iki adet ÅŸelale mevcut, 30 metre yüksekliÄŸinde. Bu ÅŸelalenin düştüğü alanda büyük havuzlar oluÅŸmuÅŸ, oldukça derin. Ayrıca çevresinde maÄŸaralar da var. Bu maÄŸaralar kısmına gitmiÅŸ olabilir, iple arkadaÅŸları güvenli bir ÅŸekilde indirip orada suyun içinde arama yapıyoruz, devam ediyoruz. Gün boyu devam edeceÄŸiz inÅŸallah en yakın zamanda ulaşırız." ifadelerini kullandı. 

Arama kurtarma çalışmaları sırasında Türk Kızılayı ekipleri de olay yerindeki ekiplere ve vatandaşlara gıda ikramında bulunuyor.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo