Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ANNE VE KIZI ÖLDÜRMÜŞLERDİ!..

ANNE VE KIZI ÖLDÜRMÜŞLERDİ!..

Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde çıkan silahlı kavgada annesi ve kız kardeşini öldürdüğü, akrabalarından 5 kişiyi yaraladığı iddia edilen Erol Ş. (52) ile oğlu Erdinç Ş, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Darıyeri Mengencik köyünün Hacı Mehmet Mahallesi’nde, Esma Ş. (70) ve kızı Hanife Ş’yi (47) öldürdükleri iddiasıyla adliyeye sevk edilen Erol Ş. ile oğlu Erdinç Ş, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Cumhuriyet Savcılığındaki ifadelerinin adından zanlılar, çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece, "Kasten ve planlayarak adam öldürme" suçundan tutuklandı.

Dün, Darıyeri Mengencik köyünün Hacı Mehmet Mahallesi’nde, Esma Ş. ile uzun yıllardır fındık bahçesindeki mahsulü toplama konusunda anlaşmazlık yaşadığı belirtilen oğlu Erol Ş. (52) ve torunu Erdinç Ş. arasında tartışma çıkmıştı.

Erol Ş’nin, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine yanında getirdiği pompalı tüfekle bahçede fındık toplayan annesi Esma Ş. ve kız kardeşi Hanife Ş’yi vurarak öldürdüğü, diğer kız kardeşi Hatice T. (49) ile yeğenleri Aykut Ş. (26), Türkan Ş, Yasemin T. (16) ve Yeliz Y’yi (34) yaralayarak oğlu Erdinç Ş. ile kaçtığı iddia edilmişti. 

Erol Ş. ile oğlu Erdinç Ş, daha sonra jandarmaya teslim olmuştu.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo