Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ANNE VE BABA, ÖZ ÇOCUKLARINA..!

ANNE VE BABA, ÖZ ÇOCUKLARINA..!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Kastamonu’da, öz oÄŸulları olan iki çocuÄŸa cinsel istismarda bulunan ‘annesi’ ve ‘babası’na 192 yıl hapis cezası verildi. Çocukların uÄŸradığı kötü muameleyi ise öğretmenleri ortaya çıkarttı. Ä°ddia edilen iÄŸrenç olay geçtiÄŸimiz yıl Åžubat ayında Tosya ilçesinde meydana geldi.

Baba Hasan K. ile Anne Melek K’nin, öz çocukları olan 12 yaşındaki Umut K. ve 10 yaşındaki UÄŸur K.’ya cinsel istismarda bulunduÄŸu öne sürüldü. Kendilerine anne ve baba diyen iki kiÅŸinin, akılların almadığı ‘sapıklık’ olayı ile de yetinmeyerek çocuklarına eziyet ettikleri ileri sürüldü.  
Çocuklar, yaÅŸadıkları muameleye daha fazla dayanmayarak baÅŸlarından geçenleri öğretmenlerine anlattılar. Duydukları karşısında adeta ÅŸoka giren öğretmen, durumu savcılık makamına bildirdi. Bu andan itibaren ise baba Hasan K. ile anne Melek K. hakkında Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesi’nde 'çocuÄŸun nitelikli cinsel istismarı ve kötü muamele’ suçlarından dava açıldı. 
“BEN, BÖYLE HATA YAPACAK BÄ°RÄ°SÄ° DEĞİLÄ°M”
DuruÅŸmaya tutuklu sanık Hasan K. ile tutuksuz yargılanan Melek K. ve avukatlar katıldı. DuruÅŸmada savunma yapan Hasan K., cezaevinde psikolojisinin bozulduÄŸunu belirterek, “ben, böyle hata yapacak birisi deÄŸilim. Beni hataya düşürdüler” dedi. Anne Melek K. ise eÅŸinden boÅŸanmak istediÄŸini ifade etti. 

REKOR CEZA
Kararını açıklayan mahkeme heyeti, rekor bir cezaya imza atarak, baba Hasan K.’yı Umut’a yönelik eyleminden ötürü 78 yıl 9 ay, UÄŸur’a yönelik eyleminden dolayı da 70 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırdı. Ayrıca Hasan K, çocuklara ve eÅŸine kötü muamelede bulunup eziyet ettiÄŸi gerekçesiyle de 17 yıl hapse mahkum edildi. Mahkeme heyeti, tutuklu yargılanan sanığın tutukluluÄŸunun da devamına karar verdi. 
“ANNE”YE VERÄ°LEN CEZA…
Mahkeme heyeti, Melek K.’yı da Umut’a cinsel istismarda bulunduÄŸu gerekçesiyle 27 yıl hapis cezasına çarptırdı. Tutuksuz yargılanan Melek K. ise kararla birlikte tutuklanarak Kastamonu Cezaevi’ne gönderildi.  Mahkeme heyeti, anne ve babayı toplamda 192 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırmış oldu. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın12
hayran3
gülücük1
şaşkın1
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Ahmet Temel

21 Ekim 2018 - 12:37

Elinize sağlık sayın hâkim birde anneye verilen cezayı erkek ler kağuşunda çekmesine karar verseydiniz mükemmel olurdu

Yorum Yazın

Canlı Radyo