Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ANNE VE BABA, ÖZ ÇOCUKLARINA..!

ANNE VE BABA, ÖZ ÇOCUKLARINA..!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Kastamonu’da, öz oğulları olan iki çocuğa cinsel istismarda bulunan ‘annesi’ ve ‘babası’na 192 yıl hapis cezası verildi. Çocukların uğradığı kötü muameleyi ise öğretmenleri ortaya çıkarttı. İddia edilen iğrenç olay geçtiğimiz yıl Şubat ayında Tosya ilçesinde meydana geldi.

Baba Hasan K. ile Anne Melek K’nin, öz çocukları olan 12 yaşındaki Umut K. ve 10 yaşındaki Uğur K.’ya cinsel istismarda bulunduğu öne sürüldü. Kendilerine anne ve baba diyen iki kişinin, akılların almadığı ‘sapıklık’ olayı ile de yetinmeyerek çocuklarına eziyet ettikleri ileri sürüldü.  
Çocuklar, yaşadıkları muameleye daha fazla dayanmayarak başlarından geçenleri öğretmenlerine anlattılar. Duydukları karşısında adeta şoka giren öğretmen, durumu savcılık makamına bildirdi. Bu andan itibaren ise baba Hasan K. ile anne Melek K. hakkında Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesi’nde 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı ve kötü muamele’ suçlarından dava açıldı. 
“BEN, BÖYLE HATA YAPACAK BİRİSİ DEĞİLİM”
Duruşmaya tutuklu sanık Hasan K. ile tutuksuz yargılanan Melek K. ve avukatlar katıldı. Duruşmada savunma yapan Hasan K., cezaevinde psikolojisinin bozulduğunu belirterek, “ben, böyle hata yapacak birisi değilim. Beni hataya düşürdüler” dedi. Anne Melek K. ise eşinden boşanmak istediğini ifade etti. 

REKOR CEZA
Kararını açıklayan mahkeme heyeti, rekor bir cezaya imza atarak, baba Hasan K.’yı Umut’a yönelik eyleminden ötürü 78 yıl 9 ay, Uğur’a yönelik eyleminden dolayı da 70 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırdı. Ayrıca Hasan K, çocuklara ve eşine kötü muamelede bulunup eziyet ettiği gerekçesiyle de 17 yıl hapse mahkum edildi. Mahkeme heyeti, tutuklu yargılanan sanığın tutukluluğunun da devamına karar verdi. 
“ANNE”YE VERİLEN CEZA…
Mahkeme heyeti, Melek K.’yı da Umut’a cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle 27 yıl hapis cezasına çarptırdı. Tutuksuz yargılanan Melek K. ise kararla birlikte tutuklanarak Kastamonu Cezaevi’ne gönderildi.  Mahkeme heyeti, anne ve babayı toplamda 192 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırmış oldu. 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

kızgın12
hayran3
gülücük1
şaşkın1
üzgün0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Ahmet Temel

21 Ekim 2018 - 12:37

Elinize sağlık sayın hâkim birde anneye verilen cezayı erkek ler kağuşunda çekmesine karar verseydiniz mükemmel olurdu

Yorum Yazın

Canlı Radyo