Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ANKARA SALDIRISINA KINAMA MESAJLARI

ANKARA SALDIRISINA KINAMA MESAJLARI

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası BaÅŸkanı Recep Ocak, Ankara’da yaÅŸanan terör saldırısını ÅŸiddetle kınadıklarını belirterek,” Bu alçakça saldırıların hedefi ülkenin istikrarını, huzurunu bozmak ve kaos ortamı oluÅŸturmaktır. Bu tür saldırılara karşı dün olduÄŸu gibi bugünde hukukun gerekliliÄŸi yerine getirilerek fırsat verilmeyecek ve bu tür saldırılar asla amacına ulaÅŸamayacaktır” dedi. Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası BaÅŸkanı Recep Ocak, Ankara’da yaÅŸanan alçak saldırıyı kınadı.

Terör olaylarının hedefinin ülkenin istikrarını, huzurunu bozmak ve kaos ortamı oluÅŸturmak olduÄŸunu vurgulayan Ocak,  “Ankara’da  meydana gelen    28 vatandaşımızın yaÅŸamını yitirdiÄŸi 61 vatandaşımızın yaralandığı alçakça terör saldırısı, hepimizi derinden üzmüştür. Hayatını kaybeden vatandaÅŸlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize baÅŸsaÄŸlığı, yaralananlara da acil ÅŸifalar diliyorum. Bu tür menfur saldırılar karşısında birbirimize daha fazla kenetlenmeliyiz" dedi.

GELGEÇ, HAİN VE ALÇAKÇA SALDIRIYI KINADI

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası BaÅŸkanı Muharrem Gelgeç, “Terörizmin ve teröristlerin hedefi  insanlıktır, kardeÅŸliÄŸimizdir, milletimizdir, ortak geleceÄŸimizdir, birlikte yaÅŸama irademizdir. Milletimizi derinden sarsan hain saldırıyı kınıyor, terörü bir kez daha lanetliyorum” dedi.

Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası BaÅŸkanı Muharrem Gelgeç, Ankara’da yaÅŸanan hain ve alçakça saldırıyı kınadıklarını söyledi.

Bu saldırının devlete ve millete yapılan alçakça bir saldırı olduÄŸunu belirten Gelgeç, “Hain terör örgütünce  Ankara’da  28 vatandaşımızın yaÅŸamını yitirdiÄŸi 61 vatandaşımızın yaralandığı hain terör saldırısını,  bu saldırıyı yapanları ve yaptıran canileri lanetliyorum. Terörizmin ve teröristlerin hedefi insanlıktır, kardeÅŸliÄŸimizdir, milletimizdir, ortak geleceÄŸimizdir, birlikte yaÅŸama irademizdir. Bu alçak terör saldırısına karşı bugüne kadar olduÄŸu gibi bundan sonra da birlikte mücadele vermeye devam edeceÄŸimizin bilinmesini istiyorum. Saldırıda ölenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Ailelerine, yakınlarına baÅŸsaÄŸlığı diliyorum. Yaralı vatandaÅŸlarımıza geçmiÅŸ olsun diyor ve Allah’tan ÅŸifa diliyorum” dedi.

 

SÖZER, HAİN SALDIRIYI KINADI

MHP Alaplı ilçe BaÅŸkanı Serhat Sözer, Ankara’da terör örgütünce düzenlenen alçakça ve kalleşçe düzenlenen saldırıyı ÅŸiddetle kınadıklarını söyledi.

Saldırıda hayatını kaybeden güvenlik güçlerine ve vatandaÅŸlara  Allah’tan rahmet, ailelerine ve Yüce Türk Milletine baÅŸsaÄŸlığı dileyen Sözer, “Ankara da askeri araçlarımızın kırmızı ışıkta durduÄŸu sırada bomba patlatılmıştır.  Saldırıda 28 vatandaşımız yaÅŸamını yitirirken, 61 vatandaşımızda yaralanmıştır. Alçakça ve kalleşçe düzenlenen bu saldırıyı ÅŸiddetle kınıyor, saldırıda hayatını kaybeden güvenlik güçlerimize, vatandaÅŸlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve Yüce Türk Milletine baÅŸsaÄŸlığı dilerken, yaralı güvenlik güçlerimiz ile vatandaÅŸlarımıza acil ÅŸifalar diliyorum”

YAZICIOÄžLU, SALDIRIYI KINADI

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi YazıcıoÄŸlu Åžirketler Grubu Yönetim Kurulu Ãœyesi Sedat YazıcıoÄŸlu, Ankara’da düzenlenen bombalı terör saldırısını kınadı.

Saldırıların hedefinin ülkenin istikrarını, huzurunu bozmak ve kaos ortamı oluÅŸturmak olduÄŸunu belirten YazıcıoÄŸlu, “Ankara’da  28 vatandaşımızın yaÅŸamını yitirdiÄŸi 61 vatandaşımızın yaralandığı hain terör saldırısını ÅŸiddetle kınıyorum.  Bu ve benzer saldırılar karşısında millet olarak dün olduÄŸu gibi bugünde dimdik ayakta duracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Saldırıda yaÅŸamını yitiren vatandaÅŸlarımıza Allah’tan rahmet yakınlarına baÅŸ saÄŸlığı ve yaralananlara ise acil ÅŸifalar diliyorum” dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo