Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Amfi Tiyatro’da dolu dolu Kadir Gecesi Programı

Amfi Tiyatro’da dolu dolu Kadir Gecesi Programı

Karadeniz EreÄŸli Belediyesi ve Karadeniz EreÄŸli Müftülüğü’nün Amfi Tiyatro’da ortaklaÅŸa gerçekleÅŸtirdiÄŸi Kadir Gecesi Programı’nda Mevlid-i Åžerif ve ilahiler okundu.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve eşi Sevim Uysal, BEÜ Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ali Azar, İlçe Müftüsü Recai Albayrak, Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyeleri ile vatandaşların katıldığı programda, vatandaşlara belediye personeli tarafından gül suyu ve mevlid şekeri ile ikram çeşmesinden bol bol şerbet ikram edildi.

Milletvekili ÇaturoÄŸlu’nun açılışını yaparak ikram çeÅŸmesinden doldurduÄŸu ÅŸerbetten program boyunca doya doya içen vatandaÅŸlar, Kadir Gecesi programına akın etti.

Gecenin sonunda bir konuÅŸma yapan BaÅŸkan Uysal, “Bir Kadir Gecesine daha eriÅŸtiÄŸimiz için Rabbime şükürler olsun. Bin aydan daha hayırlı olan bu gecede insanlık için, Ä°slam âleminin çektiÄŸi acıların dinmesi için, ülkemizin terör belasından kurtulması için bol bol dua edelim” dedi.

Müftü Albayrak’ta Belediye BaÅŸkanı Uysal’ın Ramazan ayı boyunca halka verdiÄŸi iftarlara teÅŸekkür ederek, daha nice ramazanlara eriÅŸme temennisinde bulundu. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo