Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

’Ambulansa Yol Veriyorum, Hayat Kurtarıyorum’

’Ambulansa Yol Veriyorum, Hayat Kurtarıyorum’

Alaplı’da "Ambulansa Yol Veriyorum, Hayat Kurtarıyorum" Projesi kapsamında stant açıldı.

Alaplı Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Doktor Celal Altay, gazetecilere yaptığı açıklamada, Merkez Cami önünde açılan standa vatandaşların büyük ilgi gösterdiğini söyledi.

 Yurt genelinde 112 Acil Servisin en uç noktalara kadar yayılmış günün 24 saati kesintisiz hizmet veren hayati öneme sahip büyük bir sistem olduÄŸunu ifade eden Altay, şöyle konuÅŸtu:

"SaÄŸlık Bakanlığı tarafından, saÄŸlık hizmetlerinin ulaşılabilirliÄŸinin ve kalitesinin arttırılması, aynı zamanda toplumsal farkındalığın pekiÅŸtirilmesi amacıyla 112 Acil ÇaÄŸrı Hattı’nın gereksiz aranmasının önlenmesi ve trafikte ambulansın geçiÅŸ önceliÄŸine özen gösterilmesi konularında ’Acil durumlarda saniyelerin önemli olduÄŸunu unutma’ ve ’Ambulansa yol veriyorum hayat kurtarıyorum’ sloganlarıyla kampanya çalışması baÅŸlatılmıştır. Alaplı Merkez Cami önünde 112 çalışanlarımızın da katılarak bilgilendirdiÄŸi standımıza halkımız büyük ilgi göstermesi bizleri çok mutlu etmiÅŸtir. 112 Acil ÇaÄŸrı Hattı, hayati tehlike oluÅŸturan durum oltaya çıktığında aranması gereken önemli bir hattır." 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo