Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Amatör Spor Haftası

Amatör Spor Haftası

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Amatör Spor Haftası etkinlikleri Düzce’de baÅŸladı. Protokol Ãœyeleri ve sporcuların katılımıyla Düzce Belediyesi önünden baÅŸlayan yürüyüş Anıtpark Meydanında son buldu. 
Her Yıl Ekim ayının ilk haftasında kutlanan Amatör Spor Haftası Etkinlikleri 81 ilde olduÄŸu gibi Düzce’de de baÅŸladı. Programa Düzce Vali Yardımcısı, Düzce Belediye BaÅŸkan Yardımcısı, Gençlik ve Spor Ä°l Müdürü Feyzullah Dereci, ASFK Düzce Åžubesi BaÅŸkanı ve MHP Düzce Belediye BaÅŸkan Aday Adayı ErdoÄŸan Bıyık ve protokol üyeleri katıldı. 
Amatör Spor Haftası Etkinlikleri Düzce Belediyesinin önünden baÅŸlayan ve Anıtpark Meydanına kadar devam eden yürüyüş ile baÅŸladı. Anıtpark Meydanında program Saygı DuruÅŸu ve Ä°stiklal Marşı ile baÅŸladı. 
Kutlama etkinlikleri protokol üyeleri tarafından yapılan konuÅŸmalarda devam etti. 
ASFK Düzce Åžubesi BaÅŸkanı ve MHP Düzce Belediye BaÅŸkan Aday Adayı ErdoÄŸan Bıyık programda yaptığı konuÅŸmasında ülkenin geleceÄŸi olan çocukların ve gençlerin spora yöneltilmesi gerektiÄŸine vurgu yaptı. 
Bıyık “Amatör Spor Haftası Etkinliklerini her yıl olduÄŸu gibi bu yıl da coÅŸku içinde kutlamaya baÅŸladık. 8-12 Ekim (2018)Tarihleri arasında kutlanacak olan Amatör Spor Haftası kapsamında çeÅŸitli etkinlikler yapılacak. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Düzce Åžubesi olarak da bizler bu etkinlikleri verimli bir ÅŸekilde yapılmasını saÄŸlayacağız. Sporun her alanda etkisi olduÄŸunun bilinmesini istiyorum. Spor ile uÄŸraÅŸan çocuklarımız ve gençlerimiz kötü alışkanlıklardan uzak duruyor. Bu nedenledir ki spor ülkemizin geleceÄŸidir. Anne ve babaların çocuklara sporu küçük yaÅŸta aşılamaları gerekiyor. Burada bizlere düşen payda ise ülkenin geleceÄŸi olan çocuklarımıza spor yapmaya imkan saÄŸlayacak gerekli alt yapıyı yapmaktır. Bunu da Düzce’yi yöneten idareciler ve siyasiler ortak bir çatı altında bir araya gelerek yapması gerekiyor. Bizler ASFK olarak üzerimize düşeni bu zamana kadar yaptık ve yapmaya da devam edeceÄŸiz. Sporun sadece Amatör Spor Haftasında deÄŸil 365 gün yapılması gerekiyor. Çocuklarımızı, Gençlerimizi ve tüm halkımızı spor alanlarına gitmeleri konusunda çaÄŸrıda bulunarak daha saÄŸlıklı ve huzurlu bir toplum olmaya davet ediyorum. Düzenlenen programımıza katılan siz deÄŸerli katılımcılara teÅŸekkür ederek konuÅŸmama son veriyorum” ÅŸeklinde konuÅŸtu. 
Gençlik ve Spor Ä°l Müdürü Feyzullah Dereci, “Amatör Spor Haftası Etkinlikleri 81 ilde olduÄŸu gibi Düzce’de de baÅŸladı. Gençlerin sporu seven bireyler olarak yetiÅŸtirilmesi gerekiyor. Ãœlkemizde ve Düzce’mizde spor kültürünü yayarak geliÅŸtirmemiz gerekiyor. 7’den 70’e herkesin spor yapabilecek, spor tesislerini kullanabilecek bir ortam oluÅŸturuyoruz. DüzenlenmiÅŸ olan programda bizleri yalnız bırakmayan Düzce Valimiz, Düzce Belediye BaÅŸkanımız ve ASFK Düzce Åžube BaÅŸkanı ErdoÄŸan Bıyık’a teÅŸekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu. 
KonuÅŸmaların ardından genç sporcular tarafından hazırlanan gösteriler ile devam eden program Düzce Belediyesi Basketbol Takımlarının gösterileri ile devam etti. 
Basketbolcuların gösterilerinin ardından protokol üyelerinin basketbol sahasına inmeleri ve basketbol topunu potaya atmaları renkli görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo