Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ALP VE ÜST-YAPI YÜRÜTÜLÜYOR

ALP VE ÜST-YAPI YÜRÜTÜLÜYOR

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde hem alt hem de üstyapı çalışması yürütüldüğü bildirildi. İlçenin Belediye Başkanı Nuri Tekin, “caddelerdeki çalışmalar tamamlandığında yeni bir yüze ve kimliğe kavuşacak” dedi.
Edinilen bilgiye göre, ilçe merkezinde 30 gün önce başlatılan üstyapı ve altyapı çalışmaları kapsamında, Hükümet caddesi, Yalı caddesi ve Merkez Cami önü 30 yıl sonra yeniden inşa ediliyor. 
Göreve süresinde 4,5 yılı dolduran Belediye Başkanı Tekin, kaldırım ve yol yenileme çalışmalarının hızla ilerlediğini belirtti.  Alaplı ilçe merkezini baştan aşağıya yenilediklerini öne süren Tekin, şunları kaydetti:
"İlçemizin cadde ve sokaklarının, gerek altyapı gerek üst yapıda gelişime ve kent kimliğimize uygun olarak yenilenmesi yönünde çalışmalarımız hızla devam ediyor. Caddelerdeki çalışmalar tamamlandığında yeni bir yüze ve kimliğe kavuşacak. Bu kapsamda ilçe merkezinde 4 bin metre kare kaldırım taşı ve 8 bin metrekarelik baskı beton çalışması gerçekleştiriyoruz. Halk otobüslerinin bulunduğu cadde de büyük bir değişim yaşanacak. Şuanda ekiplerimiz 30 yıllık kaldırım taşlarını söküyor. Altyapı çalışmalarının ardından bu bölge oturma alanları ve ışıklandırmalarıyla modern ve cazibeli bir hale kavuşacak. Biz göreve geldiğimizde ‘tek sevdamız Alaplı’ diyerek bu hizmete başlamıştık. 4,5 yılda ilçemizi yaşanabilir bir hale dönüştürmek için var gücümüzle çalışıyoruz."

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo