Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

YENİ HASTANE MÜJDESİ!..

YENÄ° HASTANE MÃœJDESÄ°!..

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu, Alaplı’ya 50 yataklı C sınıfı yeni bir hastane yapacaklarını bildirdi.

Alaplı Merkez Camisi önünde vatandaÅŸlarla sohbet eden AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu, burada yaptığı konuÅŸmada, SaÄŸlık Bakanlığının “SaÄŸlıkta Dönüşüm” çalışmaları çerçevesinde Alaplı Devlet Hastanesinin incelendiÄŸini ve iyileÅŸtirme yatırımı yapılmasına karar verildiÄŸini söyledi.

İlçeye C sınıfı yeni bir hastane yapılacağını vurgulayan Çaturoğlu, şunları söyledi:

"Alaplı Devlet Hastanemiz 1999 yılında hizmet vermeye baÅŸlamış, daha sonra ek bina ve diyaliz merkezi de ilave edilerek 32 yataklı D sınıf hastane olarak hizmet vermeye devam etmekteydi. Ancak, hastanemizin fiziki yapısının iyi olmaması ve bazı ana branÅŸlarda doktor bulunmaması nedeniyle hastalarımız en yakın ilçe hastanelerine gitmekteydiler. SaÄŸlık Bakanlığı’nın ’SaÄŸlıkta Dönüşüm’ çalışmaları çerçevesinde Alaplı Hastanemiz incelenmiÅŸ ve iyileÅŸtirme yatırımı yapılmasına karar verilmiÅŸ, bu aÅŸamada ilçemize yeni hastane yapılmasına olumlu cevap verilmemiÅŸtir. Åžu anda yer tespit çalışmalarımız devam etmektedir. 4 branÅŸ olan hastanede yeni hastaneyle birlikte branÅŸ sayısı 8’e çıkacaktır. Okullarımız devam ediyor. Gümeli beldemizdeki baraj inÅŸaat çalışmaları baÅŸladı.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo