Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Alaplı’da sünnet şöleni

Alaplı’da sünnet şöleni

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde gerçekleştirilen geleneksel sünnet şöleninde, operasyon geçirecek çocuklara at bindirilerek şehir gezisi yaptırıldığı bildirildi.


Alınan bilgiye göre, ilçe belediyesince bu yıl 18.’cisi düzenlenen şölene 50 çocuk katıldı. Şölen, çocukların fayton ile şehir içi turu atması ile başladı, bazı çocuklar ata bindi.  Alaplı sahilindeki amfi tiyatroda devam eden etkinliklerde ise çocuklara bisiklet verildi. Alaplı’nın yöresel oyun havaları eşliğinde dans eden sünnet çocukları, hediyelerini aldıktan sonra sahilde kısa bisiklet turu yaptılar.
Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, sünnet duasının ardından yaptığı konuşmada, çocukların erkekliğe ilk adımı attıkları anı paylaşmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Tekin, çocukların bu günü unutmamaları için her birine bisiklet hediye etmeyi uygun gördüklerini belirtti.
Şölenine Alaplı Emniyet Müdürü Erkan Tektaş, Alaplı Garnizon Komutanı Fuat Gençer, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, CHP’nin bazı il ve ilçe kadroları, çok sayıda vatandaş katıldı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo