Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Alaplı Belediyesi Toplu Sünnet Şöleni

Alaplı Belediyesi Toplu Sünnet Şöleni

Alaplı Belediyesi Toplu Sünnet Şöleni


Zonguldak’ın Alaplı Belediyesince her yıl düzenlenen sünnet şöleni etkinliklerinin 19’uncusu gerçekleÅŸtirildi. 
Edinilen bilgiye göre, operasyon geçirecek 60 çocuk, ilk olarak ilçenin Belediye BaÅŸkanı Nuri Tekin’in ziyaret ettiler. Ardından belediye hizmet binası önünde bekletilen konvoylara binen çocuklar, ÅŸehir turu arttılar. 
Ana etkinliÄŸin yapıldığı Sahil Ailepark Amfi Tiyatro’da ise saygı duruÅŸunda bulunuldu, Ä°stiklal Marşı söylendi, Kuran-ı Kerim okundu.
 Sonrasında konuÅŸan BaÅŸkan Tekin, etkinliÄŸe katılanlara teÅŸekkür ederek, “çocuklarımız erkekliÄŸe ilk adımı atıyorlar, Allah onların damatlığını da göstersin. Ä°nÅŸallah bu gençlerimiz vatana, millete, Cumhuriyet ve Atatürk ilkelerine yakışır bir biçimde yetiÅŸirler. Allah çocuklarımızın yolunu açık etsin. Bu sıcak havaya raÄŸmen katılımlarınızdan dolayı hepinize teÅŸekkür ediyorum” dedi. 
Sonrasında ise protokol üyeleri tarafından çocuklara çeÅŸitli hediyeler verildi. 
Çocukları özel günlerinde Alaplı Kaymakamı Saim Eskioğlu, CHP Zonguldak Milletvekilleri Ünal Demirtaş ve Deniz Yavuzyılmaz, siyasi partilerini başkan ve yöneticileri, sivil toplum örgütlerinin başkan ve yöneticileri, belediye meclis üyeleri yalnız bırakmadı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo