Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

AKYÜZ, ADAYLIĞINI AÇIKLADI

AKYÜZ, ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde Murat Akyüz, OlaÄŸan Kongresi 2018’de gerçekleÅŸtirilecek olan Åžoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’na baÅŸkanlığını açıkladığını bildirdi.


EreÄŸli Özel Halk Otobüsleri eski BaÅŸkanı Murat Akyüz, KeleÅŸler Park Otel’de düzenlendiÄŸi basın toplantısında yaptığı konuÅŸmada, 30 yılı aÅŸkın süredir taşımacılık ve ulaşım sektörünün içerisinde olduÄŸunu söyledi. Åžoförler Odası’nın icraatları ve projeleriyle daha da tanınır, aktif ve sosyal bir kurum haline getirmek, ’ben deÄŸil biz’ anlayışıyla yönetmek, odanın ağırlığını hissettirmek, ÅŸoför esnafının sorunlarının çözümü birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmek amacıyla baÅŸkanlığa adaylığını açıkladığını belirten Akyüz, şöyle dedi:

“Biz toplumun nabzıyız”
“Kaliteli hizmet için deÄŸiÅŸimin ÅŸart olduÄŸuna inanıyoruz. Tecrübeli, dinamik ve genç bir ekip ile yola çıktık. Birliktelikle ortak hareket ve güçlü camia ile çözülemeyecek sorunun olmadığının bilincinde olduÄŸumuzun farkındayız. Farkındalık yaratmak için aday olduÄŸumu belirtmek istiyorum ve bu yönde ekip arkadaÅŸlarıma benimle birlikte yol aldıkları için sonsuz teÅŸekkür ediyorum.
Önümüzdeki 4 yılı bize göre kutsal saydığımız hizmet anlayışını, bize layık gördüğünüzde yapmak istediğimiz projeleri sizlerle bire bir görüşerek, fikir alış verişinde bulunmak, yol haritasını çizmek istiyoruz. Çünkü merkez ve köyler olmak üzere üye sayımızın ve iş kollarımızın yoğun olduğu ortada. Bu grupları saymak gerekirse ticari taksiler, öğrenci servisleri, halk otobüsleri kamyon esnafı, belde ve köy minibüsleri işçi ve personel servisleri oto galerileri bu anlamda tüm meslek gruplarının kendilerince sorunları olduğunu biliyoruz.
Biz toplumun nabzıyız. YaÅŸadığımız kentin ulaşımını ve taşımacılığını saÄŸlayan çok önemli insanlarız ama bu bilinci her kesimin aklına yerleÅŸtirmemiz gerekiyor. Åžoför esnafı ezilmemeli bunu herkes böyle bilmeli. En önemli mesleÄŸin, meslek örgütü de çok ama çok güçlü olmalı. Benim esnafa vefa borcum var. Esnafımızın yoÄŸun ilgi ve isteÄŸi üzerine sizin içinizden gelen bir kardeÅŸiniz olarak bana yıllarca ticari hayatımda sonsuz destek veren bütün meslek grubunda bulunan arkadaÅŸlarıma vefa borcum olduÄŸunu düşünüyorum. Bu yolda bilgi ve tecrübelerimi sizlerle paylaÅŸmak için, Kdz. EreÄŸli Åžoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası BaÅŸkanlığına aday olmam gerektiÄŸini düşünerek bu yola çıkıyorum.”

Öte yandan, Akyüz’e, S.S. Erbirlik Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi BaÅŸkanı Seçkin Turhan’ın destek verdi görüldü.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo