Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

AKSA’DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA!.

AKSA’DAN ÖNEMLÄ° AÇIKLAMA!.

Aksa Düzce Ereğli Doğal Gaz Dağıtım, ilçe genelinde yapılan ve yapılması hedeflenen çalışmalara ilişkin bilgilendirme açıklamasında bulundu.

"Erdemir’in BaÄŸlık kapı otoparkının bulunduÄŸu bölgeden, cumartesi pazarı, Çetin Apatay Bulvarı ve sahil boyunca Hastane Caddesine kadar yaklaşık 4 km’lik çelik boru imalatı yapılmaktadır. Bu hattın tamamlanması ile birlikte Hatip Caddesi’nde de yaklaşık 600 m’lik çelik boru çalışması yapılacaktır" "2016 yılında Korubaşı, Kocaali, DaÄŸlar, Hamzafakılı, Bölücek gibi mahallelere gaz arzı saÄŸlanması yönünde hazırlıklar yapılmaktadır. Bu mahallelerde yapılacak yatırım toplamı 50 km’den fazladır" "2005 yılında gaz kullanmaya baÅŸlayan 200 adet abonemizin sayaçları 2015 yılı sonu itibari ile deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. 2006 yılında gaz kullanmaya baÅŸlayan 5.000 adet abonemizin de sayaçları yıl sonuna kadar deÄŸiÅŸtirilecektir"  

Aksa Düzce EreÄŸli DoÄŸal Gaz Dağıtım A.Åž, Kdz.EreÄŸli’de sürdürülen çalışmalara iliÅŸkin bilgiler verdi. Ä°lçe merkezinde devam eden çelik boru imalatı çalışmalarının tamamlanmasıyla Hatip Caddesi’nde yeni bir çalışma yapılacağı belirtilen açıklamada, 2016 yılında Korubaşı, Kocaali, DaÄŸlar, Hamzafakılı, Bölücek gibi mahallerede de gaz arzı saÄŸlanması yönünde hazırlıklar yapıldığı duyuruldu. 10 Yılını dolduran doÄŸalgaz sayaçlarının firma yetkilileri tarafından deÄŸiÅŸimlerinin ücretsiz yapıldığı da duyurulan yazılı açıklamada verilen bilgiler ÅŸu ÅŸekilde:

ŞEHİR YATAY VE DİKEYDE BÜYÜDÜ

"BilindiÄŸi üzere, dağıtım lisansı sahibi olduÄŸumuz Karadeniz EreÄŸli’de doÄŸalgaz dağıtım ve iÅŸletim hizmetini 2005 yılından beri güvenle yerine getirmekteyiz.  Bu süre zarfında sıkı iÅŸbirlikleri için, her düzeydeki yetkililere, bölge halkına ve doÄŸalgaz kullanıcısı müşterilerimize teÅŸekkür ederiz. 2013 yılında yapılan imar revizyonu ile mahalle sayısındaki artıştan dolayı, ÅŸehrimiz yatayda ve dikeyde büyümüştür. Bu nedenle orta basınç ÅŸebekemizin (çelik hat) kapasitesini güçlendirmek için ÅŸubat ayı itibari ile çalışmalara baÅŸlanmıştır. Erdemir’in BaÄŸlık kapı otoparkının bulunduÄŸu bölgeden, cumartesi pazarı, Çetin Apatay Bulvarı ve sahil boyunca Hastane Caddesine kadar yaklaşık 4 km’lik çelik boru imalatı yapılmaktadır. Bu hattın tamamlanması ile birlikte Hatip Caddesi’nde de yaklaşık 600 m’lik çelik boru çalışması yapılacaktır.  

YENÄ° MAHALLELERE DOÄžALGAZ

Bununla birlikte, imar planına sonradan giren mahallelere gaz arzı çalışmalarımız da devam edecektir. 2015 yılında Ömerli, Güldere gibi mahallelere gaz arzı saÄŸlanmış olup; 2016 yılında da Korubaşı, Kocaali, DaÄŸlar, Hamzafakılı, Bölücek gibi mahallelere gaz arzı saÄŸlanması yönünde hazırlıklar yapılmaktadır. Bu mahallelerde yapılacak yatırım toplamı 50 km’den fazladır.  

SAYAÇLAR ÜCRETSİZ DEĞİŞİYOR

Yatırımların yanı sıra, iÅŸletim faaliyetlerini de aynı hassasiyetle devam ettirdiÄŸimiz ÅŸehrimizde;Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın Ölçü ve Ölçü Aletleri  Muayene YönetmeliÄŸi’nin 9. Maddesinin b şıkkına göre; “Elektrik, su ve gaz sayaçlarının periyodik muayenelerinin on yılda bir yaptırılması zorunludur” maddesi uyarınca 10. yılını dolduran doÄŸalgaz sayaçlarının periyodik muayenesi için deÄŸiÅŸim çalışması baÅŸlatılmıştır. 2005 yılında gaz kullanmaya baÅŸlayan 200 adet abonemizin sayaçları 2015 yılı sonu itibari ile deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. 2006 yılında gaz kullanmaya baÅŸlayan 5.000 adet abonemizin de sayaçları yıl sonuna kadar deÄŸiÅŸtirilecektir. Sökülen doÄŸal gaz sayacı yerine yeni kalibrasyon görmüş sayaç takılmakta, eski sayaç ise kalibrasyon için üretici firmaya gönderilmektedir. Bu iÅŸlemler personellerimiz tarafından gerçekleÅŸtirilmekte olup, abonelerimizden hiçbir ÅŸekilde ücret talep edilmeyecektir" 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo