Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

AK PARTİLİ BAŞKANDAN “CHP"LİLER CAMİYE KARŞI” İDDİASI!

AK PARTİLİ BAŞKANDAN “CHP"LİLER CAMİYE KARŞI” İDDİASI!

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, “CHP’nin itirazı caminin varlığınadır. Kent Meydanı’nın, iki katlı otoparkın değil sadece caminin varlığınadır” dedi.


Uysal, CHP Ereğli İlçe Bakanı Sertan Ocakcı’nın “Kent Meydanı” projesinin, mahkemece ‘yürütmeyi durdurma’ kararı verdiğini bildirmesi üzerine yaptığı açıklamada, ilçenin en büyük ihtiyacının protokol camisi olduğunu söyledi.
Uysal, Cuma namazı kıldığı Ali Molla Cami çıkışında cenaze namazının da kılımasın ardından gazetecilerin soruları üzerine yaptığı açıklamada, şu sözlerle konuştu:

“ALANINDA YETMEĞİ GÖZLER ÖNÜNDE”
“Net ifade kullanıyorum. Kent Meydanı’na 2 katlı otopark ve üstüne de protokol cami dediğimiz camiden olacak. Bu konuda ki mahkeme daha sonuçlanmadı. Biz de itirazlarımızı yapacağız. Plan ve tadilat değişikliklerimizi yapacağız.
Bugün burada Cuma namazı bir cenaze namazı kıldık. Ali Molla Camisi önünü ne cemaat alıyor ne de cenaze namazı kılınacak bir ortam var. Bu bölgede İskele Cami’miz ve İsmail Ağa Cami’miz vardır. Buralarda cenaze namazları kılınmıyor. İşte bu alanında yetmediği gözler önünde. Yani aynı anda 2 ya da daha fazla cenazenin olması halinde buralar yetmeyecek. Acilen bir Kent Meydanı’na ve otoparka ihtiyacımız var. Aynı zamanda da bir protokol camisine ihtiyaç var. Manavın, fırının önünde cemaat namaza duruyor. Bunlar, ilçemize uygun şeyler değil.
“CHP, CAMİYE KARŞI ÇIKIYOR” İDDİASI!!
Biz, bu kararlıktayız. Kent Meydanı, iki katlı otopark ile beraber cami olacaktır. CHP’nin itirazı caminin varlığınadır. Kent Meydanı’nın, iki katlı otoparkın değil sadece caminin varlığınadır. Fakat doğru anlatılırsa onlarında ikna olacağını tahmin ediyorum. Çünkü ilçenin en büyük ihtiyaçlarından biri protokol camisidir. Biz yolumuza devam ediyoruz. Mahkeme kararı nihai karar değil bunu söyleyeyim. Göreceksiniz, çok iddialı konuşuyorum; iki katlı otopark, meydan ve cami olacak.”

CHP'Lİ OCAKCI NE DEMİŞTİ?
BU HABERİ DE OKUMAK İÇİN AŞAĞIDA VERİLEN LİNKİ TIKLAYABİLİRSİNİZ...

http://ereglifm.com.tr/haber/yurutme-durduruldu/17151

 

AK PARTİLİ BAŞKANDAN “CHP"LİLER CAMİYE KARŞI” İDDİASI!

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, “CHP’nin itirazı caminin varlığınadır. Kent Meydanı’nın, iki katlı otoparkın değil sadece caminin varlığınadır” dedi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
şaşkın1
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Sümeyra Ünlü

12 Ekim 2018 - 15:55

İhtiyaç neyse ona göre hareket edilir. Ereğli'nın en buyuk ihtiyaçlarından biri de otopark, araç koyacak yer bulamıyoruz. Bulduğumuz kıyı köşe yerler bile ücretli yapıldı. Her zaman dini ve dinsel simgeleri alet etmek moda olmuş zaten!

Mehmet Kale

12 Ekim 2018 - 14:48

Başkan Ereğlide 60 tane camiiii var bunlar bayram ve cuma namazlarında dolar,git bakkkk

Yorum Yazın

Canlı Radyo