Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

AK Parti’de istifa!

AK Parti’de istifa!

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar’ın, partisinin genel merkeze istifasını sunduğu bildirildi.


Saylar, gazetecilere açıklamasında, AK Parti’de 6. Olağan Kongre sürecinin başladığı söyleyerek, “bu süreçte 6. Olağan Kongre’de aday olup olmayacağımız noktasında bir karar vermemiz gerekiyordu. Genel merkezimiz ve milletvekillerimiz ile yaptığımız istişareler neticesinde kongrede aday olmama kararını almış bulunuyorum. Yeni atanacak il başkanının kendi çalışacağı ilçe başkanlarını ve kendi ekibini kurması için kongre süreci bitmeden böyle bir karar almış bulunmaktayım” dedi.
Göreve geldikleri 14 Haziran 2014 tarihinden bu güne kadar 3 yıl 3 aydır yürüttüğü il başkanlığı görevinde bu görevin emanet olduğu bilinci ile çalışmaları yaptıklarını da kaydeden Saylar, şöyle dedi:
“Tüm bu görevler birer nöbettir. Günü geldiğinde bu nöbeti, bu bayrağı teslim etmenin gerekliliğine inanıyorum. Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi esasen AK Parti çatısı altında ülkeye ve millete hizmet etmek için hiçbir unvan ve makama ihtiyaç yoktur. Milletimiz ve ümmetimiz ve dünya mazlumlarının umudu olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partimizin yanında bir nefer olarak çalışmaya devam edeceğime söz veriyorum.”
Saylar, ayrıca yönetim olarak istifa ederek genel merkezin belirleyeceği yeni il başkanının kongre öncesi kendi ekibini belirleyeceğinden böyle bir karar aldıklarını da kaydetti.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın1
gülücük0
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo