Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Ak Parti, Resmi Kurum Ziyaretleriyle Başladı!.

Ak Parti, Resmi Kurum Ziyaretleriyle Başladı!.

AK Parti Kdz.EreÄŸli Ä°lçe TeÅŸkilatı, 16 Nisan’da yapılacak referandum için saha çalışmalarına resmi kurumlara ziyaret gerçekleÅŸtirerek baÅŸladı.

AK Parti Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih Çakır ve beraberindeki heyet, Kdz.EreÄŸli Kaymakamı Nazım MadenoÄŸlu, Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal ve Ä°lçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük’e ziyarette bulundu. AK Parti Kdz.EreÄŸli Ä°lçe TeÅŸkilatı, 16 Nisan’da yapılacak referandum için saha çalışmalarına resmi kurumlara ziyaret gerçekleÅŸtirerek baÅŸladı.AK Parti Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih Çakır, beraberinde Ormanlı Belediye BaÅŸkanı Bayram BaÅŸol, partisinin il genel meclis üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilk olarak Kdz. EreÄŸli Kaymakamı Nazım MadenoÄŸlu’nu ziyaret etti.

Çakır, ziyarette yaptığı konuÅŸmada; bugünden sonra sahaya çıkıp mahallelerde, beldelerde ve köylerde çalışacaklarını söyledi ve “buralarda vatandaÅŸlarımızın uygun gördüğü tarafa oy vermesi noktasında görüşlerimizi ifade edeceÄŸiz. Öncelikle bu halk oylamasının ilçemize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz. Tabi Türkiye bu son dönemde çok fazla seçim yaÅŸadı ama bize göre istikrarın devamı için bu anayasa deÄŸiÅŸikliÄŸinin olması gerekiyordu. Söz de milletin, karar da milletin. Milletimiz ne derse başımız gözümüz üstüne. Biz sadece bildiklerimizi vatandaÅŸlarımıza aktaracağız. ”dedi.

ÜLKEMİZ İÇİN GÜZEL SONUÇLAR ÇIKACAĞINA İNANIYORUM

Kaymakam MadenoÄŸlu da ziyaretten duyduÄŸu memnuniyeti belirterek, “ülkemiz önümüzdeki ay içerisinde geleceÄŸi ilgilendiren çok önemli bir referandum yapacaktır. Her ÅŸey ülkemizin ve insanımızın mutluluÄŸuna matuf olsun diye yapılan faaliyetler. Allah bu çıkılan yolda CumhurbaÅŸkanımızı, BaÅŸbakanımızı ve diÄŸer ilgilileri mahcup etmesin. Ãœlkemiz için güzel sonuçlar çıkacağına ben inanıyorum. Allah çalışmalarınızda yardımcınız olsun. ”diye konuÅŸtu.

’GAYRETLERÄ°MÄ°Z Ä°LE Ä°NÅžALLAH BÃœYÃœKLERÄ°MÄ°ZE MAHCUP OLMAYIZ’

Çakır ve beraberindekiler daha sonra Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret etti. Çakır, konuÅŸmasında halk oylamasının startını verdiklerini hatırlatarak, “Bu anlamda önce EreÄŸli Kaymakamımıza nezaket ziyaretinde bulunduk. Sizler de hem bizim hem de ÅŸehrimizin seçilmiÅŸ belediye baÅŸkanı olmanız hasebiyle bir nezaket ziyaretinde bulunalım dedik. Zaten bundan sonraki süreçte hep birlikte gece gündüz demeden çalışacağız. Gayretlerimiz ile inÅŸallah büyüklerimize mahcup olmayız. EreÄŸlimizi de hak ettiÄŸi ÅŸekilde temsil ederiz diye düşünüyoruz. ”ifadelerine yer verdi.

BAŞKAN UYSAL, ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Başkan Uysal da ziyaretlerinden dolayı AK Parti heyetine teşekkür etti ve referandumda ilçede evet oyunun en yüksek oranda çıkarmak için çok çalışacaklarını kaydetti.

(Haber Merkezi )

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo