Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

AK PARTİ KABUL - CHP RED

AK PARTÄ° KABUL - CHP RED

Karadeniz EreÄŸli Belediyesi Mart ayı 2. oturumunda BaÅŸkan Hüseyin Uysal’ın yapmak istediÄŸi projelerden olan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu projesi ile Göztepe Köprüsü projesi için Ä°ller Bankasından kredi kullanılmasına onay çıktı. Uysal, “Ä°lçemizin ihtiyaç duyduÄŸu hizmetleri bir bir gerçekleÅŸtireceÄŸiz” dedi.


EreÄŸli Belediye Meclisi Mart ayı OlaÄŸan toplantısı bugün Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ın baÅŸkanlığında yapılan 2.oturum ile tamamlandı. Meclis toplantısı öncesi gündem dışı bir konuÅŸma yapan Uysal, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı.

HAVUZ… GÖZTEPE KÖPRÃœSÃœ… 
Uysal’ın açıklamasının ardından gündem maddelerinde yer alan ve komisyona havale edilen maddeler görüşüldü. 2018 yılında 20 bin ton sıcak asfalt dökümü için Ä°ller Bankasından 5 milyon lira kredi kullanılmasını öngören madde, CHP grubunun red oyuna raÄŸmen AK Parti grubunun kabul oylarıyla oy çokluÄŸuyla kabul edildi.
Göztepe araç ve yaya geçiş köprü yapımı için iller Bankasından 2 milyon kredi kullanılmasını öngören madde CHP grubunun red oylarına karşın AK Parti grubunun kabul oylarıyla oy çokluğuyla kabul edildi.
Kışla’ya yarı olimpik kapalı yüzme havuzu yapımı için Ä°ller Bankasından 5 milyon 500 bin lira kredi kullanılmasını öngören madde CHP grubunun red oylarına karşın AK Parti grubunun kabul oylarıyla oy çokluÄŸuyla kabul edildi.
Başkan Uysal, yaptığı açıklamada ilçenin ihtiyaç duyduğu hizmetleri bir bir gerçekleştirmeye devam edeceklerini söyledi. Gündemdeki diğer maddeler de görüşülerek karara bağlandı.

OCAKCI, MECLÄ°S SONUNDA DA KONUÅžTU
CHP Meclis Ãœyesi Ve Grup Sözcüsü Sertan Ocakçı, Meclis oturumunun kapatılmasının ardından gazetecilere konuÅŸmasında, 3 buçuk milyon lira tutan 20 bin ton sıcak asfalt için 5 buçuk milyon lira kredi talebinde bulunulduÄŸunu, itirazlarının buna olduÄŸunu söyledi ve alınacak kredinin ödemesinin 7 yılda biteceÄŸini ifade etti. Ocakcı, kapalı yüzme havuzu ilgili ise EreÄŸli’de ihtiyaç duyulan engelli rehabilitasyon havuzlarının da içinde bulundurulmasını istediklerini söyledi.
Göztepe’de yapılacak araç ve yaya köprüsü için kredi talebine de red verdiklerini hatırlatan Ocakcı, “çeliÄŸin membaı Erdemir’in yanındayız, demir çelik fabrikamız var iken o köprünün adı Erdemir köprüsüyken, Erdemir ile iÅŸbirliÄŸi yaparak oraya güzel çelik bir köprü yapılabilir. Böylece belediyenin cebinden 5 kuruÅŸ para çıkmaz” dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
kızgın1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo