Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

AK Parti'de bayram coşkusu

AK Parti'de bayram coÅŸkusu

AK Parti Zonguldak İl Teşkilatı bayramlaşma programı gerçekleştirdi. Bayramlaşma programı için seçim ofisine gelenler salona sığmayınca sokakta bayramlaştılar.


Ramazan Bayramı dolayısıyla AK Parti Zonguldak Seçim Ofisi'nde bayramlaÅŸma programı düzenlendi. Programa AK Parti Zonguldak Milletvekillerinin yanı sıra 27. dönem milletvekili adayları, AK Parti Zonguldak Ä°l BaÅŸkanı Zeki Tosun, Merkez Ä°lçe BaÅŸkanı Mustafa ÇaÄŸlayan ve partililer ile 19. dönem Zonguldak Milletvekili Ali Uzun da programa katıldı. Milletvekili Özcan Ulupınar'ın salondakileri selamlayarak bayramlarını kutladı. Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu ise 24 Haziran seçimlerine dikkat çekti. ÇaturoÄŸlu, "Ä°nÅŸallah 24 Haziran’da bir de demokrasi bayramı yapacağız. Hem Zonguldak Madenci Anıtı’nda hem de bütün Türkiye’de. O gün bütün dünya mazlumlarının gözü Türkiye’de olacak. Nerede bir mazlum varsa onlar da bizle beraber bayram yapacaklar. Bir bayramımız daha var. Onu sizlere söylemek istiyorum. Parlamentoda bulunduÄŸumuz süre içerisinde elbette dört seçim geçirdik. Bir de dünyanın en karanlık darbe teÅŸebbüsünü, CumhurbaÅŸkanımızın liderliÄŸinde püskürttük. Ama boÅŸ durmuyorlar. Bizler de boÅŸ durmuyoruz. Ãœretim yasası dedik. Zonguldak’a ayrı bir statü kazandırdık.
Zonguldak’ı ayrıcalıklı yaptık. Ãœretim yasasında Islah OSB’leri tekrar canlandırdık. Buradaki redevansçılara teÅŸvik çıkarttık. Kömür madenlerini tekrar çalıştırabilir hale geldi. Ama Torba Yasaya koyduÄŸumuz bir madde var ki o Zonguldak’a çok büyük fayda saÄŸladı. O da ÅŸudur, bizzat gece yarılarına kadar Milli Emlak Genel Müdürümüzle bakanımızla pazarlık yaptık. En son torba yasaya koydurduk. Biliyorsunuz burada Havzai Fahmiye’den dolayı mülkiyet problemi vardı. Bizden önceki arkadaÅŸlar saÄŸolsun bu problemi çözdüler. Ama bu problem çözülürken geriye doÄŸru beÅŸ yıllık ecrimisil alınması ÅŸart koÅŸulmuÅŸ.
BeÅŸ yıllık ecrimisil deyip geçmeyin. Bu tam tamına 214 milyon lira. Bu ecrimisil tam tamına 66 bin kiÅŸiyi ilgilendiriyor, 42 bin mülkiyeti, 4 vilayeti ilgilendiriyor. Ama yüzde 95’i Zonguldak’ta. Bu yaptığımız tasarıyı önce Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabul ettik. Sonra TBMM Genel Kurulundan geçirdik ve CumhurbaÅŸkanımız tasarıyı onayladı. Tam tamına 214 milyon lira vatandaşımızın cebinde kaldı. Hayırlı olsun, uÄŸurlu olsun. Sizleri tekrar sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Seçimlerimizin ülkemize ve Ä°slam Alemi’ne tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Faruk ÇaturoÄŸlu kardeÅŸiniz olarak bize bu teÅŸkilatlara ne görev düşüyorsa bundan sonra bundan konumumuz ne olursa olsun, ÅŸeklimiz ÅŸemalimiz, iktisadi ve siyasi sizlerin birer ferdi ve bu dava için çalışan birer nefer olarak son nefese kadar sizlere hizmet etmeye devam edeceÄŸimizi beyan ediyorum" ifadelerine yer verdi. 

"8 günü en iyi ÅŸekilde deÄŸerlendirmemiz gerekiyor" 
AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır ise “Vekil arkadaşımız Ä°brahim Yıldız’ın aÄŸabeyine ve diÄŸer ÅŸehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ä°brahim bey ile 26. Dönemde beraber çalıştık. Ãœzüntümü paylaşıyorum. Allah inÅŸallah bize bir daha böyle ÅŸeyler yaÅŸatmaz. Bizim partimiz ülkenin geleceÄŸiyle bütünleÅŸmiÅŸ bir partidir. 16 yıldır yaptıklarımız meydandadır ve yapacağımız daha çok ÅŸey vardır. Bunları devam ettirmemiz lazım.
 Åžahsi çıkarlarımızı, küskünlüklerimizi bırakacağız, yolumuza devam edeceÄŸiz. Bizim yerimize gelecek olanlar bizim yapacaklarımızı engellemeye çalışıyorlar. Bunu açıkça beyan ediyorlar zaten. Bizim daha sıkı çalışmamız lazım. Seçime 8 günümüz kaldı. 24 Haziran seçimlerinde iyi bir netice almak için bu 8 günü iyi bir ÅŸekilde deÄŸerlendirmemiz gerekiyor. Biz iktidara geldiÄŸimizde 3-5 yaşında olanlar bu seçimde oy kullanacaklar. Onlar bizden önceki dönemi bilmiyorlar.
Sanıyorlar ki Türkiye hep böyleydi. Onlara bunu daha iyi anlatmamız gerekiyor ve onları kazanmamız gerekiyor. Zaman içerisinde çalışmalarımızı artırarak seçime varmamız gerekiyor. Ä°nÅŸallah ben bu seçimde çok iyi bir netice alacağımızı düşünüyorum. Aday arkadaÅŸlarımıza seçimde baÅŸarılar diliyorum. Yanlarında olduÄŸumuzu, destekçileri olduÄŸumuzu belirtmek istiyoruz. Partimizin yoÄŸun gayreti var. Bizim de elimizden geldiÄŸince yardımcı olacak konularımız olabilir. Çekinmeyin her zaman kapımız açık. Bundan sonraki çalışmalarında arkadaÅŸlarımız baÅŸarılar diliyor, bayramınızı kutluyorum" ÅŸeklinde konuÅŸtu. 

"Onlar son çırpınışlarını yapıyor, ne olursa olsun onlara ülkemizi böldürmeyeceÄŸiz" 
AK Parti Zonguldak Ä°l BaÅŸkanı Zeki Tosun ise Åžanlıurfa'da AK Partililere yapılan saldırıya tepki gösterdi. Saldırıda yaÅŸamını yitirenlere baÅŸ saÄŸlığı dileyen Zeki Tosun, “Bu alçaklar hiçbir zaman baÅŸarıya ulaÅŸamayacaklar. Bunların kökünü kazıyana kadar çalışacağız ve mücadele edeceÄŸiz. Onlar son çırpınışlarını yapıyorlar. Ama ne olursa olsun onlara ülkemizi böldürmeyeceÄŸiz. Parçalattırmayacağız çünkü arkamızda sizler varsınız. Hepinizden Allah razı olsun. CumhurbaÅŸkanımızın, genel baÅŸkanımızın seçim kararı aldıktan sonra çalışmalarımıza baÅŸladık. Sahadayız. Sahada üç milletvekilimiz, beÅŸ milletvekili adayımız var.
Hepsinden Allah razı olsun. Hepsi çalışıyorlar, gece gündüz. Ramazan Ayı’nda olmasına raÄŸmen sahurlara kadar çalışıyorlar. TeÅŸkilatlarımız, kollarımız, gençlik kollarımız durmadan çalışıyor. Hepsinden Allah razı olsun. Ä°nÅŸallah bunların semeresini de 24 Haziran akÅŸamı 25 Haziran sabahı alacağız. Zonguldak ve Türkiye çok güzel aydınlık bir güne uyanacaktır. EmeÄŸi geçen bütün kardeÅŸlerime çok teÅŸekkür ediyorum. Üç vekilimiz bir dönem Zonguldak’ımıza hizmet ettiler. Zonguldak’a yapılan bütün iÅŸlerde onların payları vardır. Kendilerine teÅŸekkür ediyorum. Kıymetli adaylarımızla beraber Zonguldak’ta 1 Kasım’da aldığımız oyların üzerine bir oy alarak AK Parti’yi Ankara’da daha iyi bir ÅŸekilde temsil edeceÄŸiz. Bunun çalışmalarını yapıyoruz. Ä°nÅŸallah bayramdan sonra da kalan 8-9 günde daha hızlı tempoda çalışarak baÅŸarılı olacağız. BaÅŸarılı olmak zorundayız" ifadelerine yer verdi. 
Konuşmaların ardından bayramlaşma programı gerçekleştirildi. Programa katılanların yoğunluğu sebebiyle salon yeterli gelmedi. Bunun üzerine partililer seçim ofisi önünde bayramlaştı. Partililer ardından bayramlaşma programları için ilçelere hareket etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın1
gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo