Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

AK PARTİ, AŞURE İKRAM ETTİ

AK PARTÄ°, AÅžURE Ä°KRAM ETTÄ°

AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Teşkilatınca, Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikram edildi.


AK Parti İlçe Başkanı Çakır, Pazar yerindeki etkinlikte yaptığı konuşmada, her ayın bereketli geçmesini dilediğini belirterek şöyle dedi:
“Hicri yılbaşında hüzünlerimiz var, mutluluklarımız var. Muharrem ayı dediÄŸimiz ayımız Allah’ın ayı diye geçer; 10 tane peygamberimize o müjdenin verilmiÅŸ olduÄŸu bir aydır. Ama aynı zamanda da Kerbela’yı hüznü bize hatırlatır; resulullah efendimiz Hz. Muhammed Mustafa’nın torunu  Hz. Hüseyin’i ve 72 arkadaşının da ÅŸehit olduÄŸu bir aydır.  Onları da buradan rahmetle yad ediyoruz. Bugün teÅŸkilatımızla özellikle kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla birlikte hafta günü olması münasebetiyle hem Pazar esnafımıza tek tek bizler dağıtım yapacağız hem pazarda alışveriÅŸ yapan vatandaÅŸlarımıza da aÅŸure ikram etmiÅŸ olacağız diyor, hepinize katılımlarınızdan dolayı teÅŸekkür ediyorum.”
Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal da teÅŸkilat üyelerini kutlayarak, “etkinliÄŸin yeri de anlamlı. Her Pazartesi günü burada pazarımız olur. Hem esnafımıza hem de burada alışveriÅŸ yapan vatandaÅŸlarımıza aÅŸure ikramında bulundukları için kendilerini tebrik ediyorum” dedi.
Konuşmaların ardından vatandaşlara ve Pazar esnafına aşure dağıtımı gerçekleştirildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo