Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Ahmet Karadayı, 3.5 yıllık sözleşmeye imza attı

Ahmet Karadayı, 3.5 yıllık sözleşmeye imza attı

Bülent Toraman: “İkinci yarı sahada futbol adına savaşan bir ekip oluşturma gayreti içinde olduk”


Kardemir Karabükspor, Belçika’nın ASV Geel takımında oynayan 21 yaşındaki sol kanat oyuncusu Ahmet Karadayı ile 3.5 yıllık resmi sözleşme imzaladı. 
Kardemir Karabükspor’un tesislerinde Ahmet Karadayı için düzenlenen imza töreninde konuşan Karabükspor Futbol Şube sorumlusu Bülent Toraman, genç futbolcuya başarılar dileyerek, takıma iyi bir şekilde katkı vereceğine emin olduğunu belirtti. Genç futbolcu ise Karabükspor için elinden geleni yapacağını söyledi.
İmza töreni sonrası gazetecilerin sorularını cevaplayan Toraman, ikinci yarı sahada futbol adına savaşan bir ekip oluşturma gayretinde olduklarını ve ligin ilk yarısını 9 puanla kapattıklarını anımsatarak şunları kaydetti:
“ASLANLAR GİBİ MÜCADELE EDECEĞİZ”
“İkinci yarı radikal kararlar almak zorundayız. Takımdan ayrılan futbolculara verdikleri destek ve katkıdan dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Diğer türlü tabloya baktığımızda bunları maliyet konusunda elimizde tutmamız zordu. Onu dengelemek için bazı oyuncularla karşılıklı oturup anlaşmak istedik. Gerçekten savaşan bir ekip oluşturmaya gayret ettik. İkinci yarı 17 tane maç var ve karşılığı 51 puan ediyor. Çıkacağız, sahada kadromuzla futbol savaşı vereceğiz. Burada bizim formamız ve armamız oynayacak. Oyuncularımızı bu şekilde motive etmeye çalışıyoruz. Gençlerbirliği maçında nasıl bir savaşçı takım olduğumuzu kamuoyu görecek. Gelecek futbolcularla birlikte inşallah her şey iyi olacak. Kamuoyunda bu takım şöyle ya da böyle olmuş deniliyor. Eskiye gitmeye gerek yok. İkili ilişkilerle Karabükspor’u bir yerlere getirmemiz lazım. Bizler futbolcularımıza ve taraftarımıza şunu söylüyoruz, ’Mavi ateşin ateşini Süper Lig’de yakmaya devam mı, değil mi?’ Bunu hep beraber yapacağız. Yönetim olarak göreve geldik ama bütünlük sağlarsak başarılı oluruz. Bunu başaracağımıza inanıyoruz. Ortadaki pasta 51 puan var. Biz çıkıp aslanlar gibi mücadele edeceğiz.”
BİLGİ KİRLİLİĞİ!
Toraman, ayrıca takıma yeni kattıkları Herve Kage’nin sakat bir şekilde geldiği yönünde çıkan haberlere de açıklık getirerek, “Antalya kampında oynadığımız hazırlık maçında Kage’nin kasığında yırtık oluştu ve Beşiktaş maçına yetişecek. Kendisi iki hafta öne çekmek için gayret ediyor hatta Gençlerbirliği maçında mutlaka oynamak istediğini bizlere ifade etti. Bu oyucumuz hazırlık maçında sakatlandı. Buraya gelirken sakat değildi. Kamuoyunda bu konuda bilgi kirliliği var” şeklinde konuştu.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo