Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Ahmet Karadayı, 3.5 yıllık sözleşmeye imza attı

Ahmet Karadayı, 3.5 yıllık sözleşmeye imza attı

Bülent Toraman: “Ä°kinci yarı sahada futbol adına savaÅŸan bir ekip oluÅŸturma gayreti içinde olduk”


Kardemir Karabükspor, Belçika’nın ASV Geel takımında oynayan 21 yaşındaki sol kanat oyuncusu Ahmet Karadayı ile 3.5 yıllık resmi sözleÅŸme imzaladı. 
Kardemir Karabükspor’un tesislerinde Ahmet Karadayı için düzenlenen imza töreninde konuÅŸan Karabükspor Futbol Åžube sorumlusu Bülent Toraman, genç futbolcuya baÅŸarılar dileyerek, takıma iyi bir ÅŸekilde katkı vereceÄŸine emin olduÄŸunu belirtti. Genç futbolcu ise Karabükspor için elinden geleni yapacağını söyledi.
İmza töreni sonrası gazetecilerin sorularını cevaplayan Toraman, ikinci yarı sahada futbol adına savaşan bir ekip oluşturma gayretinde olduklarını ve ligin ilk yarısını 9 puanla kapattıklarını anımsatarak şunları kaydetti:
“ASLANLAR GÄ°BÄ° MÃœCADELE EDECEĞİZ”
“Ä°kinci yarı radikal kararlar almak zorundayız. Takımdan ayrılan futbolculara verdikleri destek ve katkıdan dolayı kendilerine teÅŸekkür ediyoruz. DiÄŸer türlü tabloya baktığımızda bunları maliyet konusunda elimizde tutmamız zordu. Onu dengelemek için bazı oyuncularla karşılıklı oturup anlaÅŸmak istedik. Gerçekten savaÅŸan bir ekip oluÅŸturmaya gayret ettik. Ä°kinci yarı 17 tane maç var ve karşılığı 51 puan ediyor. Çıkacağız, sahada kadromuzla futbol savaşı vereceÄŸiz. Burada bizim formamız ve armamız oynayacak. Oyuncularımızı bu ÅŸekilde motive etmeye çalışıyoruz. GençlerbirliÄŸi maçında nasıl bir savaşçı takım olduÄŸumuzu kamuoyu görecek. Gelecek futbolcularla birlikte inÅŸallah her ÅŸey iyi olacak. Kamuoyunda bu takım şöyle ya da böyle olmuÅŸ deniliyor. Eskiye gitmeye gerek yok. Ä°kili iliÅŸkilerle Karabükspor’u bir yerlere getirmemiz lazım. Bizler futbolcularımıza ve taraftarımıza ÅŸunu söylüyoruz, ’Mavi ateÅŸin ateÅŸini Süper Lig’de yakmaya devam mı, deÄŸil mi?’ Bunu hep beraber yapacağız. Yönetim olarak göreve geldik ama bütünlük saÄŸlarsak baÅŸarılı oluruz. Bunu baÅŸaracağımıza inanıyoruz. Ortadaki pasta 51 puan var. Biz çıkıp aslanlar gibi mücadele edeceÄŸiz.”
BİLGİ KİRLİLİĞİ!
Toraman, ayrıca takıma yeni kattıkları Herve Kage’nin sakat bir ÅŸekilde geldiÄŸi yönünde çıkan haberlere de açıklık getirerek, “Antalya kampında oynadığımız hazırlık maçında Kage’nin kasığında yırtık oluÅŸtu ve BeÅŸiktaÅŸ maçına yetiÅŸecek. Kendisi iki hafta öne çekmek için gayret ediyor hatta GençlerbirliÄŸi maçında mutlaka oynamak istediÄŸini bizlere ifade etti. Bu oyucumuz hazırlık maçında sakatlandı. Buraya gelirken sakat deÄŸildi. Kamuoyunda bu konuda bilgi kirliliÄŸi var” ÅŸeklinde konuÅŸtu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo